Show Tv'nin yeni dizisi 'Yüz Yüze' başlıyor... İşte konusu ve oyuncu kadrosu! / VİDEO

Show Tv'de yeni bir dizi başlıyor. Sinem Kobal’ın yeni dizisi Yüz Yüze’nin afişi Show Tv’nin resmi sayfası üzerinden yayımlandı. Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insanın öyküsünü anlatacak olan Yüz Yüze’nin oyuncu kadrosunda dikkat çekici isimler yer alıyor. Yüz Yüze'nin başrollerinde kimler var? sorusunun cevabı geldi. Yüz Yüze'nin başrollerinde güzel oyuncu Sinem Kobal ve yakışıklı aktör Birkan Sokullu var. Peki Yüz Yüzenin diğer oyuncuları kim? Dizide kim kimdir? Dizinin yayın tarihi belli mi? İşte 2 fragmanı yayınlanan dizinin ayrıntıları...

Show Tv'de yeni bir dizi başlıyor. Yüz Yüze... Yüz Yüze'nin başrollerinde kimler var? sorusunun cevabı geldi. Yüz Yüze'nin başrollerinde güzel oyuncu Sinem Kobal ve yakışıklı aktör Birkan Sokullu var. Peki Yüz Yüzenin diğer oyuncuları kim? Dizide kim kimdir? Dizinin yayın tarihi belli mi? İşte 2 fragmanı yayınlanan dizinin ayrıntıları...

Yüz Yüze’nin yayınlanan ilk tanıtımının ardından bir tanıtım daha geldi. Çete üyeleri Cino, Aleko, Mustafa, Molla ve Tatar'ın maceralarının ekrana geldiği tanıtım heyecan dolu sahneleriyle soluksuz izleneceğinin sinyallerini verdi.
Dizi yakında Show Tv ekranlarında olacak. Ancak yayın günü ve saati henüz netleşmedi.

y

OYUNCU KADROSU

Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyor.

wtewwt

“YA İNANDIĞINIZ HER ŞEY, YÜZLEŞTİĞİNİZ GERÇEKLE TERS DÜŞERSE?”

Show TV’de ekrana gelecek olan; yapımını Tims & B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı'nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık'ın kaleme aldığı “Yüz Yüze”nin ilk tanıtımı yayınlandı.

YÜZ YÜZE’NİN KONUSU

Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insanın öyküsünü anlatacak olan Yüz Yüze'nin oyuncu kadrosunda dikkat çekici isimler yer alıyor. İşte henüz yayın tarihi belli olmayan Yüz Yüze dizisi hakkında ilk detaylar!
Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir… İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz… Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden…

wetwewertw

SİNEM KOBAL KİMDİR?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV’de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen’in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır. Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi’den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır. Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez “Dadı” adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu’nda çalışmıştır.
Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.
atv'de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılan “Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni”nde başrolünü oynadığı Selena dizisi “En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi” seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende “En Sevilen Türk Kadın Oyuncu” seçilmiştir. 2010 Yazında Kanal D’de başlayan daha sonra Star TV’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı. 5 Şubat 2010’da Romantik Komedi filminde “Didem” karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013’te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

14 Mayıs 2016 tarihinde oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi.

OYNADIĞI DİZİLER:

Analar ve Anneler Zeliha 2015
Gönül İşleri Sevda 2014-2015
Mor Menekşeler 2011-2012
Küçük Sırlar Su Mağbeyinci 2010-2011
Selena Selena 2006-2009
Belalı Baldız Konuk Oyuncu (6.bölüm) 2006
Arka Sokaklar Konuk Oyuncu 2006
Nefes Nefese Aslı Gül 2005
Lise Defteri İnci 2003
Hürrem Sultan Ayşe 2003
Dadı Dilara 2001-2002
Oynadığı sinema filmleri
Yaktın Beni İpek 2015
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda Didem 2013
Romantik Komedi Didem 2010
Ayakta Kal Yasemin 2008
Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu Bianca 2006
Okul Şebnem 2003
Oynadığı reklam filmleri
Vodafone reklamı
Gazete Reklamları
Gençturkcell Muhabbet
Deterjan Reklamı
Euro Reklamı
Avea Reklamı
Bingo Reklamı
Garnier Reklamı

ÖDÜLLERİ

Yıl Ödül veren organizasyon Kategori
2008 3.Jetix Çocuk Ödülleri En Sevilen Aktris
En Sevilen Tv Dizisi (Selena)
2009 4.Jetix Çocuk Ödülleri En Sevilen Aktris
En Sevilen Tv Dizisi (Selena)
2016 6.Elle Style Ödülleri Elle Style Yılın Kadın Oyuncusu

wtwerwqerw

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert’ten oyunculuk dersler aldı. “Küçük Kadınlar” dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. “Küçük Sırlar” dizisinde “Demir” rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu. 2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa’yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.2014 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak olan “Kurt Seyt & Shura” adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldı.
Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular. Şimdilerde Berrak Tüzünataç ile birlikte.
2016 yılında Kanal D'de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun'un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan'ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

YÜZ YÜZE 1. FRAGMAN

Show Tv'nin yeni dizisi 'Yüz Yüze' başlıyor... İşte konusu ve oyuncu kadrosu! / VİDEO ile ilgili etiketler Show TV Sinem Kobal Birkan Sokullu yüz yüze yüz yüzenin başrolleri dizinin yayın tarihi ilk tanıtım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.