Shaquille O'Neal'dan Alperen Şengün'e övgü: "Bana genç Pau Gasol'ü hatırlatıyor. Onu daha iyi bir takımda görmek isterim"

NBA efsanesi Shaquille O'Neal, Houston Rockets'ta forma giyen Alperen Şengün için "Bana genç Pau Gasol'ü hatırlatıyor" diyerek övgüler yağdırdı.

NBA'de temsilcimiz Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets deplasmanda Oklahoma City Thunder'a 112-95 mağlup oldu.

Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren NBA efsanesi Shaquille O'Neal, Alperen hakkında da konuştu.

"BANA GENÇ PAU GASOL'Ü HATIRLATIYOR"

Shaq maçın ardından Alperen'i Hall of Fame oyunculardan Pau Gasol'e benzeterek şunları söyledi:

"Alperen bana genç Pau Gasol'ü hatırlatıyor. Basketbolun temellerini çok iyi biliyor. Oyunları iyi görüyor. Onu gerçekten çok beğeniyorum. Onu daha iyi bir takımda görmek isterdim. Eğer Los Angeles Lakers'ta falan oynasaydı kesinlikle daha iyi bir oyun çıkarırdı."

Alpereb Şengün bu yıl 21.1 sayı 9.2 ribaund ve 4.9 asist ortalamalarıyla Houston'ın en etkili oyuncusu konumunda.

Shaquille O'Neal'dan Alperen Şengün'e övgü: "Bana genç Pau Gasol'ü hatırlatıyor. Onu daha iyi bir takımda görmek isterim" ile ilgili etiketler Alperen Şengün NBA Houston Rockets
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.