Şeyma Subaşı'ndan Miami'de bekarlığa veda partisi

Mayıs ayı içerisinde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünya evine girecek olan Şeyma Subaşı, kız arkadaşlarıyla beraber bekarlığa veda partisi düzenledi. Partide kısa beyaz bir gelinlik giyen Subaşı, sosyal medyadan geceye dair paylaşımlarda bulundu.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 5 Mayıs tarihinde Marakeş'te evlenecek olan Şeyma Subaşı hafta sonunda kız arkadaşlarıyla beraber Miami'de bekarlığa veda partisi düzenledi. Düğünüyle ilgili detayları sadece ücretli aboneleriyle paylaşacağının altını çizen Subaşı, bekarlığa veda partisinden kareleri de takipçilerinin beğenisine sundu.

Şeyma Subaşı'ndan Miami'de bekarlığa veda partisi

Sosyal medyada 2,9 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı düzenlediği bekarlığa veda partisinde beyaz mini bir gelinlik ve kısa bir duvak tercihinde bulundu.

Şeyma Subaşı'ndan Miami'de bekarlığa veda partisi - Resim : 2

Miami'de sahil kenarında kız arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen Subaşı, "Paylaşacak çok şey var... Kendime saklayacak çok şey var. Şimdi burada süslü laflar etmeyeceğim ama bu saf keyif, memnuniyet ve tatmin... Ve her an için şükretmeye devam edeceğim" paylaşımında bulundu.

Şeyma Subaşı'ndan Miami'de bekarlığa veda partisi ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.