Şeyma Subaşı para karşılığında özel hayatını herkese gösterecek

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı kendisine yeni bir kazanç kapısı buldu. Instagram'da 3 milyona yakın kişinin takip ettiği fenomen Şeyma Subaşı, para karşılığında abone olanlara özel hayatını açacak. İşte detaylar...


Medya patronu Acun Ilıcalı ile yaptığı 1 yıllık evlilike adını geniş kitlelere duyuran Şeyma Subaşı yeni bir girişimde bulundu. Mısırlı sevgilisi Meedo ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, artık özel hayatını sosyal medyada para karşılığında gösterecek.

ŞEYMA'YI TAKİP ETMENİN AYLIK BEDELİ 66.99 TL


Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, kullanıcılara ücretli abonelik hakkı tanınan uygulamayı Türkiye'de ilk kullananlardan biri oldu. Şeyma Subaşı'nın özel hayatını takip etmenin bedeli ise aylık 66.99 lira. Subaşı, bu parayı ödeyip abone olanlar için canlı video ve özel fotoğraflar paylaşacak.


Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Subaşı, sosyal medya hesabına para karşılığında abone olanlara özel hayatını açacak. Subaşı, bir teknoloji şirketinin kullanıcılarına ücretli abonelik hakkı tanımasını, Türkiye'de ilk kullananlardan biri oldu ve abonelik başlattı.

Şeyma Subaşı para karşılığında özel hayatını herkese gösterecek - Resim : 2

"Seyahatlerimden ve hayat yolculuklarımdan daha fazlasını görmek için" deyip takipçilerini abone olmaya çağıran Subaşı'nın özel hayatını takip etmenin bedeli aylık 66.99 TL.

Abone olanlar için Subaşı, özel hayatından canlı videolar yayınlayıp özel fotoğraf ve hikayeler paylaşacak.

Şeyma Subaşı para karşılığında özel hayatını herkese gösterecek ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.