Düğün için geri sayım başladı... Şeyma Subaşı gelinliğini seçti

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle adını geniş kitlelere duyuran sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Mayıs ayında ikinci evlenecek olan Şeyma Subaşı giyeceği gelinlik modelini seçti. Subaşı gelinlik provasından karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

2017 yılında evlendiği ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan 2018'de boşanan ve bu evliliğinden Melisa Ilıcalı adında bir çocuğu bulunan 32 yaşındaki fenomen Şeyma Subaşı ikinci kez mutluluğa 'evet' diyecek.

Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile yeniden evlenme kararı alan Subaşı hazırlıklarını hızlandırdı. Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından “Karın olmak için sabırsızlanıyorum” şeklinde bir paylaşım yapan Subaşı şimdi de gelinlik provasından karelerini yayınladı.

 

GELİNLİK PROVASINDAN PAYLAŞIM YAPTI


Üç farklı ülkede düğün yapacağı ve ilk düğünü Mayıs ayında gerçekleştireceği konuşulan Şeyma Subaşı, gelinlik provasında çekildiği kareleri "Bugün gelinlik seçiminde ilk adımı attım. Şu anda hayatımın çok heyecan verici bir dönemindeyim, hayal bile edemezsiniz." notuyla yayınladı.

Düğün için geri sayım başladı... Şeyma Subaşı gelinliğini seçti - Resim : 2


İkinci kez gelin olmaya hazırlanan Subaşı'nın bu kareleri takipçilerinden büyük ilgi gördü. İddialara göre çift, İstanbul, Mısır ve Miami'de 3 farklı konseptte düğün yapacak.

Düğün için geri sayım başladı... Şeyma Subaşı gelinliğini seçti - Resim : 3

Düğün için geri sayım başladı... Şeyma Subaşı gelinliğini seçti ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Düğün gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.