Seviyor Sevmiyor oyuncuları kimdir? Konusu Kadrosu

ATV nin yeni dizisi Seviyor Sevmiyor yaz dönemi ekranlara gelecek. Hikayesi ve oyuncuları ile dikkat çeken dizi uzun yaz akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor. Seviyor Sevmiyor dizisinde hangi oyuncular yer alıyor, hangi oyuncu kimi canlandırıyor? Dizinin oyuncu kadrosu, fragmanı ve konusu ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

ATV'nin yeni dizisi Seviyor Sevmiyor bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Fragmanları yayınlanan dizinin heyecanla ilk bölümü bekleniyordu. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Seviyor Sevmiyor'un başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan yer alıyor. Seviyor Sevmiyor 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00'de ATV ekranlarında yer alacak.

Yaz döneminde ATV Seviyor Sevmiyor dizisi ile izleyici karşısına bu akşam saat 21:00'da çıkacak. Seviyor Sevmiyor dizisinde rol alan oyuncular şimdiden konuşuluyor. Sosyal medyada oldukça merak edilen ve konuşulan Seviyor Sevmiyor oyuncuları kimler? Seviyor Sevmiyor fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen Atv ekranlarının yeni dizisi Seviyor Sevmiyor hakkında tüm ayrıntılar...

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ‘ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Çekimleri devam eden dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

ATV'nin yeni dizisi Seviyor Sevmiyor'da karmaşıklaşan aşk oyunları ve ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izleyeceğiz. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil’ in yazdığı dizi Haziran ATV’de izleyicileriyle buluşacak.

Seviyor Sevmiyor fragman izle

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İKİNCİ FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TİKLAYIN

Seviyor Sevmiyor Konusu

Zeynep Çamcı (Deniz) küçükken çok güzel ve çok zengin bir ailenin kızıdır. Gökhan Alkan (Yiğit) ise şişman olduğu için hiç arkadaşı olmayan ve herkes tarafından dışlanmış zengin bir ailenin çocuğudur. Deniz herşeye rağmen Yiğit'e kol kanat gere ve aralarında müthiş bir bağ kurulur. Yiğit artık Deniz'e aşık olmuştur. Yiğit babasının işleri sebebiyle yurt dışına gider ve orada bir hayli zayıflamış ve kariyer yapmış bir şekilde Türkiye'ye geri döner.

Aradan yılar geçer ve Deniz'in ailesi tüm mal varlığını kaybetmiş bunlarda yetmezmiş gibi küçükken annesinden aldığı güzelliği büyüdüğünde babasına çekmesinden dolayı kaybolmuştur. Hayat artık Deniz için tam bir fiyasko olmuştur ve hayatında hiçbirşey düzgün gitmemektedir. Ancak bu ikiliyi hayat bir gün yeniden bir araya getirecektir.

Seviyor Sevmiyor oyuncuları

ATV’de yayınlanacak olan Seviyor Sevmiyor isimli yeni romantik komedi dizisinin oyuncuları belli oldu.

Zeynep Çamcı kimdir?

1 Aralık 1986, Bodrum doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanındı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden, aynı sezon sonunda ayrıldı. Düşük reyting sebebiyle [kaynak belirtilmeli] yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinden sonra TRT1'e transfer oldu. Beni Böyle Sev dizisinde başrolü Alper Saldıran ile paylaştı. Son olarak oynadığı Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ayrıca 2014'te başrolünü canlandıran ve senaryosunu yazan Gupse Özay'ın Deliha filminde Havva rolünü canlandırmıştır.

Yiğit Kirazcı kimdir?

17-08-1983 İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da yaptıktan sonra, Bilgi Üniversitesinin İletişim Fakültesi Reklam Bölümünü bitirmiştir. Daha sonra, Ümit Çırak Modern Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimi alarak, oyunculuk üzerine eğilen Kirazcı, aynı zamanda Üç Mota Oyunculuk Atölyesinde de öğrencidir. İlk olarak son tercih dizisi ile ekranlara çıkan Yiğit Kirazcı, Türk seyircisi tarafından çok beğenilmiş ve oyunculuk kariyerine hızlı ve başarılı bir şekilde başlamıştır.

Gökhan Alkan kimdir?

8 Aralık 1987, İstanbul göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı. Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio' da alan Gökhan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı, sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu. Boyu 1.88 cm, kilosu 85 kg. Şan solfej eğitimi alan, profesyonel olarak spor ile ilgilenen, reklam seslendirmesi yapan, şiir ve güfte çalışmaları ile ilgilenen çok yönlü bir oyuncudur.

Gonca Sarıyıldız kimdir?

10 Şubat 1986'da dünyaya gelen Gonca Sarıyıldız, bir Kova burcu kadını. Sarıyıldız İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunu. Üniversite'den sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'na dahil olan Gonca Sarıyıldız, pek çok oyunda sahneye çıktı. En çok 1881 adlı Müjdat Gezen eserinde oynadığı Fikriye Hanım karakteriyle sahnelerde yer etti. Sarıyıldız, Tiyatro sahenelerindeki deneyimini 2011'de Muhteşem Yüzyıl dizisinde kamera karşısına geçerek televizyon ekranlarına taşıdı. Fenomen dizinin ikinci sezonunda, Şehzade Mustafa’nın cariyesi olan Fatma Sultan rolüyle dikkat çeken Sarıyıldız pek çok yapımcı tarafından bu sayede keşfedildi ve teklifler aldı. Muhteşem Yüzyıl'dan sonra gelen teklifler arasından Diğer Yarım adlı projeyi değerlendiren Gonca Sarıyıldız, bu dizide Nevra Serezli ve İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerle birlikte çalıştı. 2014'te ekranlarda yer alan Diğer Yarım'da Esma ve Zeynep karakterleriyle dikkat çeken Sarıyıldız'ın bu macerası kısa sürdü. Gonca Sarıyıldız son olarak 2015 yılında Bedel dizisinde Nazan karakteriyle ekranlara geldi. 1.75 boyunda ve 55 kilo ağırlığındakı güzel yıldız, Türkiye'de geleceği parlak dizi oyuncuları arasında.

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir?

8 Şubat 1990 yılında Mersin'de dünyaya geldi.ilkokul ve lise Eğitimini Mersin'de tamamlayan güzel oyuncu daha sonra.Marmara Üniversitesi Hukuk fakütesin'den 2011 yılında mezun oldu.Oyunculuğa yüksek ilgisi olan Zeynep Tuğçe Bayat Üniversiteyi okuduğu sırada, Özel tiyatrolarda reji asistanlığı ve oyunculuk yapıyordu.Bir çok dizi ve reklamlarda rol aldı son olarak 2015 yılında yayınlanan Çilek Kokusu adlı dizide Gonca isimli karaterini canlandırdı.

Kore yapımı She Was Pretty’den uyarlama olacak dizinin yönetmenliğini Bedrana Meriç üstlenirken, senaryosunu ise Aksel Bonfil ve Hakan Bonomo kaleme alıyor.

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.