Sevilla Sportif Direktörü Monchi kolları sıvadı!

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Kayserispor'un iki yıldızı olan Emre Demir ve Silvia Lung'u transfer etmek için kolları sıvadı.

 

La Liga ekiplerinden Sevilla'nın sportif direktörü Monchi, gözüne Kayserispor'un iki yıldızı Emre Demir ve Silviu Lung'u kestirdi.

Daha önce Galatasaray'dan Fernando'yu alan, Ever Banega'nın gidişine izin vermeyen Monchi'nin bu sefer Kayserispor'un iki oyuncusunu transfer edeceği öğrenildi.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi kolları sıvadı!

SEVILLA, EMRE DEMİR VE LUNG'U İSTİYOR

Cumartesi günü Gençlerbirliği maçının 68.dakikasında oyuna giren ve 71.dakikada attığı golle "Süper Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu" unvanını alan Emre Demir'in aylardır Sevilla tarafından takip edildiği öğrenilirken, Monchi'nin tecrübeli kaleci Silviu Lung'u da beğendiği ifade edildi.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi kolları sıvadı! - Resim : 2

Genelde genç ve yetenekli futbolcuları transfer ederek onları astronomik fiyatlara satmayı başaran Monchi'nin Emre Demir için atağa geçeceği belirtilirken, sezon sonunda serbest kalacak olan Lung'un da Sevilla forması giyebileceği kaydedildi.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi kolları sıvadı! ile ilgili etiketler Kayserispor La Liga Sevilla monchi emre demir Silviu Lung
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.