Sevilen dizi İsimsizler'e 4 yeni isim daha!

‘İsimsizler’ dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Hande Soral'dan sonra dört yeni isim daha dahil oldu.

Vatan uğruna kendinden vazgeçen kahramanların hikayelerini anlayan ‘İsimsizler’ dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Soral'ın katılacağı duyurulmuştu. Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda, Hande Soral'ın yanı sıra Mert Öcal, Kürşat Alnıaçık, Atsız Karaduman ve Berkan Şal da yer alacak.

qwrqwrq

HANDE SORAL KİMDİR?

En son Kalbim Yangın dizisinde ye alan ve uzun bir aradan sonra Evlat Kokusu ile ekranlara dönen Hande Soral, 2 Şubat 1987 yılında Bursa’da dünyaya geldi. 1,60 boyundaki güzel oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldu. 2008 yılında Komedi Dükkanı adlı programda konuk oyuncu olarak televizyon izleyicisi ile tanıştı.
2008-2011 yılları arasında Küçük Kadınlar adlı dizi ile seyircinin hafızasına kazındı. Gecekondu adlı bir televizyon programı yaptı. Bir Günah Gibi, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu dizilerinde rol aldı. Televizyonda pek çok dizi projesinde yer alan güzel oyuncu, ilk filmi “Birleşen Gönüller” ile sinemaseverlerle buluştu. Özel hayatını çok fazla göz önünde yaşamayı sevmeyen Hande Soral, meslektaşı İsmail Demirci yakın dostları ve aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı.

RETERTER

MERT ÖCAL KİMDİR?

2004 yılında "Best Model of Turkey" ve "Best Model of The World" yarışmasının birincisi oldu.
Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.

2004 yılında "Best Model of Turkey" yarışmasının birincisi oldu. Ardından 2004 "Best Model of The World" yarışmasında da birinci oldu.
Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde model olarak görev aldı. Daha sonra da dizi filmlerde oynamaya başladı.

Gamze Özçelik ile birlikte oldu.

2008 yılında "Görgüsüzler" adlı dizide Çağla Şikel, Melek Baykal, Aylin Kabasakal, Levent Ülgen, Zeki Alasya, Kayhan Yıldızoğlu, Sinem Ergin, Şeyla Halis, Ümit Yesin, Veysel Diker ile birlikte rol aldı.

2013 yılında "Bizim Okul" adlı dizide Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Gizem Soysaldı, Cem Davran, Pınar Aydın, Bican Günalan, Ahenk Demir, Volkan Severcan ile beraber oynadı.

2015 yılında "Aşk Yeniden" adlı dizide Özge Özpirinçci, başrollerini Buğra Gülsoy, Mert Öcal ve Didem Soydan ile paylaştı.

Filmleri ve Dizileri:
2015 - Aşk Yeniden (Ertan) (TV Dizisi) 2015
2013 - Bizim Okul (Murat) (TV Dizisi)
2012 - Mahmut İle Meryem (Sinema Filmi)
2011 - Takkeci Baba Rüya Peşinde (Vehbi) (TV Filmi)
2011 - Kız Annesi (Yalçın) (TV Dizisi)
2008 - Görgüsüzler (Yılmaz) (TV Dizisi)
2007 - Oyun Bitti (Murat) (TV Dizisi)
2006 - Rüyalarda Buluşuruz (Murat) (TV Dizisi)
2005 - Nehir (TV Dizisi)
2005 - Asla Unutma (Salih) (TV Dizisi)

Sevilen dizi İsimsizler'e 4 yeni isim daha! ile ilgili etiketler Hande Soral mert öcal isimsizler yeni oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.