Sevilay Yılman, şehit yakınına küfür eden Türkkan'ı yere göğe sığdıramadı: Tam bir İstanbul beyefendisidir

Şehit ağabeyi Tahir Gümren'e attiği küfür nedeniyle tüm Türkiye'nin tepkisini çeken İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tüm Türkiye tepki gösterirken, HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, bağrına bastı.

HaberTürk TV'de HT Masa adlı programa katılan HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, şehit yakınına küfreden İYİ Partili Lütfü Türkkan için övgü dolu sözler sarf etti. Yılman, "Lütfü bey çok beyefendi bir insan. İyi, kibar bir insan. Orada öfkesine yenik düşmüş belli ki. Korkunç bir şey. Bunun savunulacak tarafı yok. Lütfü Türkkan'ın yaptığı şey ayıp. Üzüldüm. Tam bir İstanbul beyefendisidir çünkü. Öyle bir insandan beklemediğim bir reaksiyon. Özür diledi. Sayın Akşener'in isteği üzerine istifa etti." dedi.

Türkkan'ın 2 gündür AK Parti'ye yakın medyada 7/24 ekrana çıkarıldığını da iddia eden Yılman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir gaflete düşmüş Lütfü Türkkan. Özrünü de diledi. İki gündür AK Parti'ye yakın medya 24 saat yayın yapıyor. Sanki memlekette başka gündem yok. Ya bu kadar da olmaz."

Şehit yakınına sinkaflı küfür eden İYİ Partili Türkkan'a alenen sahip çıktığı o açıklamadan sonra Sevilay Yılman'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Sevilay Yılman, şehit yakınına küfür eden Türkkan'ı yere göğe sığdıramadı: Tam bir İstanbul beyefendisidir ile ilgili etiketler Sevilay Yılman Lütfü Türkkan küfür Tahir Gümren
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.