Sevgiliye romantik Sevgililer Günü mesajı! Uzaktaki sevgiliye etkileyici aşk sözleri

Kız arkadaşa Sevgililer Günü mesajları! 14 Şubat’ta sizde kız arkadaşınıza romantik bir aşk sözü ile O’nu unutmadığınızı göstermek istiyorsanız bu özel Sevgililer Gününü asla kaçırmayın. İşte, uzaktaki kız arkadaşa romantik aşk sözleri…

Kız arkadaşa Sevgililer Günü mesajı! 14 Şubat Sevgililer Gününde kız arkadaşınıza göndereceğiniz romantik ve duygusal bir aşk sözü ile O’nu asla unutmadığınızı gösterin. Sizin için hazırlanan en duygusal 14 Şubat romantik aşk sözleri arasından istediğinizi seçin.

KIZ ARKADAŞA SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Seninle tanışmadan önce, gerçek aşkın sadece kitaplarda ve filmlerde olduğunu düşünürdüm. Hayatıma girdiğin an bu fikrim değişti. Umarım aşkımız, mutlu sonla biten kitap ve filmlerdeki gibi olur. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım!

Seninle tanışmamdan önce korkunç bir şekilde dekore edilmiş dünya sahnesinde, hayatımda doğru olmayan birçok şey vardı. Allah’ıma binlerce kez şükür, hayatıma girdin ve beni karanlık, yalnızlık ve zavallı bir hayattan kurtardın! Seni çok seviyorum tatlım. Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

Sevgili nedir? Derdine ortak, sevgine muhtaç, gözlerine esir… Sahi nedir sevgili? Sensin sevgilim sadece bugün değil her gün sen…

Üşüyor musun? O zaman gel yanıma! O kadar yaktın ki canımı, üşümezsin bir daha. Sevgililer günün kutlu olsun bir daha.

Sevgiliye romantik Sevgililer Günü mesajı! Uzaktaki sevgiliye etkileyici aşk sözleri

Varlığıyla yaşamımı aydınlatan sevgilim, bizim için tüm emeklerine minnettarım. Yaşamda karşılaşacağımız her sürprize beraber adım atmak için, nice 14 Şubat Sevgililer Günümüz olsun…

Virgüle, noktaya sığmayan bir aşk bu… Elimde değil sevme desen de nafile, elimde değil. Seni çok seviyorum aşkım. 14 Şubat Sevgililer Günün Kutlu Olsun aşkım…

Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. aşk’a hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yaşamın akıp gittiği tek düze bir dünyada kısılıp kalmışken şimdi olağan üstü renklere sebep olan sensin. Ve ben seninle birlikte olduğum için çok şanslıyım. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim. Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

Zaman bizden bir şeyleri alsa da bana en büyük hediye seni verdi ve ben hep iyi ki dedim sevgilim…

Sana, sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun her şeyim.

Sen bana yar, sen bana huzur, sen bana ilaç oldun sevgilim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun.

Sen ve ben birer zerresi koca evrenin, savrulurken birbirimizi bulmuş gibiyiz. Ve tamamlanmak duygusuyla güneşli günlere gülümsüyoruz. Seni çok seviyorum.

Senden önce hayatı düşünmeden yaşamış gibiyim. Sonra sayende yıldızları fark ettim ve gökyüzüne bakmayı öğrendim. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. Sevgililer günün kutlu olsun bir tanem.

Senin gülüşün bana cennetten atılan ekmek kırıntısı gibiydi, ben ise bir serçe, karın tokluğuna sevdim seni… Sevgililer günün kutlu olsun canım aşkım.

Senin varlığın; Allah’ın bana verebileceği en güzel hediyeydi. Seninle olabilmek en büyük mutluluk… Sonsuz teşekkürler, sonsuz sevgim sana sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Seninle tanışana kadar hayatımın mükemmel olduğunu düşünüyordum. Hayatımda senin gibi harika biri olmadan tüm bunların eksik olduğunu gösterdin. Seni her zaman seveceğim. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Özleyeceksin! Kızıyordu, kıskanıyordu, küsüyordu, çok soru soruyordu; ama Sevgililer Günü Sözleri beni seviyordu diyeceksin! Sevgililer günün kutlu olsun.

Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gününe.

Sadece bugün değil sen her gün bana sevgili, her doğan gün bana umut oldun sevgilim. Seni seviyorum…

Sevgiliye romantik Sevgililer Günü mesajı! Uzaktaki sevgiliye etkileyici aşk sözleri ile ilgili etiketler kız arkadaşa sevgililer günü mesajları 14 Şubat mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.