Seven Ne Yapmaz dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Seven Ne Yapmaz dizisinin 4. bölümü yine nefesleri kesti. Peki, Seven Ne Yapmaz dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde heyecan dolu sahnelerle izleyicileri ekrana kilitleyen dizinin gelişmeleri takipçileri tarafından ilgiyle ve merak araştırılıyor. Peki, Seven Ne Yapmaz dizisinin 4. bölümünde neler oldu? Oyunu bırakmak için birçok sebebe sahip olan Nazlı, artık bu duruma bir son vermek istiyor. Peki,dizinin konusu nedir? Detaylar haberimizde...

Seven Ne Yapmaz dizisinin 4. bölümü dün akşam seyirciyle buluştu. İzleyiciler ekrana kilitleyen diziyle ilgili yeni gelişmeler izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son bölümde heyecan dolu sahnelerle izleyicilerin karşısına çıkan dizinin 5. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Seven Ne Yapmaz dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin konusu nedir? Detaylar haberimizde...

seven_ne_yapmaz_2bolum_fragmani_nazli_intikam_pesinde_1505110451_666

SEVEN NE YAPMAZ DİZİSİ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ozan sonunda yüzüğü ele geçirmiştir. Artık Nazlı ile boşanmalarının önünde engel kalmamıştır. Köye gidip Nazlı’nın karşısına çıkar ama veremez yüzüğü, bulmadığını söyler, hala seviyordur Nazlı’yı. Nazlı umutlanmıştır ama başta Arzu olmak üzere Fatma Ana, oğulları İsmet ile Hikmet hepsi Ozan’a güven olmayacağı konusunda hem fikirdir. Arzu, Nazlı’ya Ozan’ın değişmediğini kanıtlamak için yaptığı planını devreye sokar. İstanbul’da Nazlı’ya ulaşmaya çalışırken dolandırılan, tüm parası çalınan Recep ise perişan durumdadır. İstanbul’un bir ucunda beş parasız olarak gözünü açmıştır. Sema da yana yakıla kendisini Nazlı’ya ulaştıracak Recep’i aramaktadır ama kazdığı kuyuya kendisini düşeceğinden habersizdir. Nazlı soluğu İstanbul’da alıp şirketi basar. Arzu, Gizem konusunda Ozan’ın karşısına önemli bir rakip çıkartır, Sema Recep’e, Recep Nazlı’ya ulaşmaya çalışırken bir anda trafik fena halde karışır.

Ozan, uzun süre içinde sakladığı duygularını Nazlı'ya ifade etmek ister. Ancak aldığı kötü haberle yıkılır. Annesinden kardeşin tefeciler tarafından kaçırıldı haberi almasıyla hızla Nazlı' nın yanından uzaklaşmak zorunda kalır. Hiçbirşey' den haberi olmayan Nazlı, Ozan'ın onu bir kez daha terk ettiği görüşüyle büyük üzüntü yaşar. Ozan ile Mehmet, Aliye'nin yanına giderler. Bir zaman sonra Zeynep'i kaçıran tefeciler Ozan'ı ararlar. Tefeciler 1 milyon dolar fidye isterler. Aliye, Ozan'a yardım etmek için aile dostu emekli polis Tarık amcayı çağırır.

SEVEN NE YAPMAZ 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ozan, uzun süre içinde sakladığı duygularını Nazlı'ya ifade etmek ister. Ancak aldığı kötü haberle yıkılır. Annesinden kardeşin tefeciler tarafından kaçırıldı haberi almasıyla hızla Nazlı' nın yanından uzaklaşmak zorunda kalır. Hiçbirşey' den haberi olmayan Nazlı, Ozan'ın onu bir kez daha terk ettiği görüşüyle büyük üzüntü yaşar. Ozan ile Mehmet, Aliye'nin yanına giderler. Bir zaman sonra Zeynep'i kaçıran tefeciler Ozan'ı ararlar. Tefeciler 1 milyon dolar fidye isterler. Aliye, Ozan'a yardım etmek için aile dostu emekli polis Tarık amcayı çağırır.

Tarık, Zeynep'in zarar görmemesi için parayı vermekten başka çareleri olmadığını söyler. Ozan ise ne yapıp edip 1 milyon doları bulmak zorundadır. Para'yı bulmak için Gizem Hanım'ı arar. Fakat Gizem Hanım telefona cevap vermiyordur. Bir diğer alternatif ise Sema'dır. Ama Sema'dan bu parayı alırsa, Ozan bundan sonra Sema'nın her dediğini yapmak zorunda kalacaktır. Tüm bu olaylar yaşanırken Sema, hırsız olduğunu düşündüğü Recep'i tutuklattırmaya çalışır. Köşke gelen Arzu ve Gizem olanları duyunca şaşırır. Zeynep'in kaçırılması ve Recep'in tutuklanması güne bomba gibi düşer. Ne yapıp edip her ikisinide kurtarmaları gerekiyorlardır. Ozan'ı ve Nazlı'yı büyük bir macera beklemektedir.

SEVEN NE YAPMAZ DİZİSİ 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLADI MI?

Seven Ne Yapmaz dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınladı.

SEVEN NE YAPMAZ 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Seven Ne Yapmaz, 3. bölümde Nazlı, Ozan'ın karşısına şirketin ve köşkün sahibi Gizem Hanım olarak çıkmıştı. Nazlı intikam almak için kardeşi Arzu'nun planlarıyla intikam almak ister. Ozan kabullenmek istemese de Nazlı'yı Gizem Hanım olarak kabullenir. Gizem Hanım olarak bilinen Nazlı, intikam almaya başlamıştır. Köşkteki tüm çalışanların evde kalmasına izin verir. Ancak Ozan'ın müştemilatta kalma şartı ile. Nazlı ve kardeşi Arzu'nun hayatına girmesiyle Ozan'ı hayli zor bir dönem bekler. Annesi kaybettiklerini geri almaları için Ozan' baskı yaparak Gizem ile evlenmesini ister. Kimsenin bilmediği şey Ozan ve Nazlı'nın evli olmasıdır. Boşanmak isteyen Ozan, Nazlı'nın şartına takılır. Özel tasarlanmış evlilik yüzüğünü geri istemesidir. Ozan yüzüğü kaybetmiştir ve Nazlı'ya sevdalı olan Recep İstanbul'da olduğunu öğrenir ve yola çıkar. Ozan, Gizem'i etkilemek için uğraşır ama her seferde durumu daha da kötüye gider. Ozan arkadaşlarını yüzüğü bulmak için devreye sokar. Ozan'ı elde etmek isteyen Sema tüm planları bozar.

Seven-Ne-Yapmaz-dizisi-1024x637

SEVEN NE YAPMAZ KONUSU NEDİR?

Uçarı, çapkın, yakışıklı Ozan Ekinsoy, Türkiye'nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding'in veliahtıdır. Fakat yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Ozan memlekette, o güne kadar tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip Nazlı'yla karşılaşır. Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. Ozan Nazlı'nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı'ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı'ya bir anda aşık oluvermiştir. Nazlı da ona... Hayli heyecanlı başlayan tanışmaları giderek eğlenceli bir kovalamacaya dönüşür. Beraber çok güzel zaman geçirirler, ama Ozan'ın aklında elbette Nazlı'yla evlenmek yoktur. Fakat çocukluğundan bu yana Nazlı'yı büyüten Fatma ana ve bölgenin bir numaralı dedikoducusu Hatice bir yanlış anlama sonucu iki aşığı yakalar, Nazlı'yla Ozan'ın hiç zaman kaybetmeden evlenmeleri gerekiyordur. Ozan kendini birdenbire hiç hayal etmediği bir hayatın içinde bulur. Ve birden büyük bir paniğe kapılır. Acaba bu evliliğe hazır mıdır? Ozan ne yapacağını bilemez bir haldeyken İstanbul'dan bir telefon alır, acil geri dönmesi gerekmektedir. Böylece Ozan nikahın olduğu gece Nazlı'yı bırakır ve kimseye söylemeden İstanbul'a döner. Nazlı, Ozan'ın gittiğini fark ettiğinde kahrolur ve çileden çıkar. Bütün köyün gözünde yerin dibine geçmiştir. Bunu Ozan'ın yanına bırakmayacaktır; Ozan'dan intikam almak için soluğu İstanbul'da alır. Fakat hayat her zamanki gibi oyununu oynar. Nazlı'nın alacağı intikam, bilinen yöntemlerden çok farklı olacaktır. Öldü kabul ettiği babası Yaşar ve var olduğunu yeni öğrendiği kardeşi Arzu'nun yardımıyla Ozan'ın hayatına yeniden girer. Üstelik bambaşka şekilde. Ozan işte o andan itibaren kendisini büyük bir oyunun içinde bulacaktır.

Seven Ne Yapmaz dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler seven ne yapmaz dizisi 4.bölüm seven ne yapmaz 5.bölüm fragman seven ne yapmaz dizisinin konusu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.