SETA'da deprem! Vakfın en etkili isimleri istifa ettirildi

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nda tam bir deprem yaşanıyor. Vakıfta çalışanların bir bölümü çıkarılınca SETA'nın önemli isimlerinden de art arda istifa bilgileri geldi. SETA ekibi sosyal medyadan istifalarını açıklarken, Medya Koordinatörü İsmail Çağlar işten çıkarmalara isyan etti.

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nda (SETA) tam bir deprem yaşanıyor. Mütevelli Heyeti Başkanı Serhat Albayrak'ın onayıyla Genel Koordinatör Burhanettin Duran'ın düğmeye bastığı belirtilen operasyonda SETA bünyesindeki en etkili isimlere yol verildi.

Başta SETA Strateji Araştırmaları Direktörü Hasan Basri Yalçın, Medya Koordinatörü İsmail Çağlar ve SETA Strateji Araştırmacısı Veysel Kurt olmak üzere çok sayıda isim istifa ettirildi. Vakıfla bağı koparılan bu isimlerin en çok strateji üreten, en çok ekranda görülen kişiler olması dikkat çekerken, SETA'nın içinin boşaltıldığı eleştirileri yapıldı.

O İSİMLERDEN AÇIKLAMALAR GELDİ

Sosyal medyadan açıklama yapan SETA Strateji Araştırmaları Direktörü Hasan Basri Yalçın, "Yaklaşık beş yıldır görev yaptığım SETA’dan ayrıldım. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, elimden geldiğince ve dilim döndüğünce, Büyük Türkiye vizyonunu farklı mecralarda anlatmaya devam edeceğim." dedi.

SETA'da deprem! Vakfın en etkili isimleri istifa ettirildi

SETA Strateji Araştırmacısı Veysel Kurt da, Twitter paylaşımında, "Zorunlu ve kişisel bir açıklama: 7 yılı aşkın bir süredir -zor zamanlarda- çalıştığım SETA’dan ayrılma kararı aldım. Sn Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Türkiye’nin güçlü bir ülke olma yolunda bir akademisyen olarak bildiğimi söylemeye ve elimden geleni yapmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

SETA'da deprem! Vakfın en etkili isimleri istifa ettirildi - Resim : 2

İSMAİL ÇAĞLAR İSYAN ETTİ

Medya Koordinatörü İsmail Çağlar ise işten çıkarmalara isyan ederek şu açıklamayı yaptı: "Yaklaşık 8 yıl süren SETA hikayesini bitirme kararı aldım. Bazı arkadaşlarımız işten çıkartıldı. İşten çıkarılmaları yanlış bulduğum için ayrıldım. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Büyük Türkiye mücadelesine farklı kulvarlarda elimden geldiğince katkı vermeye devam edeceğim."

SETA'da deprem! Vakfın en etkili isimleri istifa ettirildi - Resim : 3

SETA'da deprem! Vakfın en etkili isimleri istifa ettirildi ile ilgili etiketler istifa seta vakıf hasan basri yalçın İsmail Çağlar Veysel Kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.