Sessiz Bir Yer 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İlk filmi çok beğenilen Sessiz Bir Yer 2 filmi büyük bir merakla bekleniyor. Pandemi süreci nedeni ile vizyon tarihi ertelenen Sessiz Bir Yer 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Serinin ilk filmi Sessiz Bir Yer 2018 yılında gişede büyük başarı elde etmiştir. Devam niteliğinde olan Sessiz Bir Yer 2'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Sessiz Bir Yer 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir sizler için araştırdık.

SESSİZ BİR YER 2 KONUSU NEDİR?

Sessiz Bir Yer 2, yönetmenliğini John Krasinski’nin üstlendiği 2018 yapımı korku filmi Sessiz Bir Yer’in devam halkası. Başrollerinde yönetmenin yanı sıra Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds’ın yer aldığı ilk filmde, güvenlikleri için seslerinden vazgeçen bir ailenin hikayesi konu ediliyordu. Filminin devam halkasında ise, ilk filmde yaşanan saldırıdan kurtulmayı başaran kişilerin hayatlarının konu edilmesi bekleniyor.

Sessiz Bir Yer 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

SESSİZ BİR YER 2 OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: John Krasinski

Oyuncular: Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds

Tür: Gerilim, Fantastik, Korku

Yapım Yılı: 4 Eylül 2020 / 1s 45dk

Sessiz Bir Yer 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Sessiz Bir Yer 2 Sessiz Bir Yer konusu özet oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.