Servet Çetin: Ortalıkta stoper olmadığı için Szalai ve Kim min-Jae kıymete biniyor

Fenerbahçe, Galatasaray ve A Milli Takım'ın unutulmaz stoperi, Sivasspor Yardımcı Antrenörü Servet Çetin Attila Szalai ve Kim min-Jae'yi beğenmediğini söyledi... "Ortalıkta stoper olmadığı için onlar da kıymete biniyor. Bu zamanda iyi stoper bulmak zor. O yüzden çok değerlendiler. Bizim dönemimizde daha kaliteli stoperler vardı. Szalai ve Kim’in abartıldığını düşünüyorum. Ahım şahım bir şey yaptıkları yok. Oyuna katılmıyorlar. Kaç tane golleri var? Bence Lugano'nun yanında bunlar stoper değil."

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Servet Çetin, Fenerbahçe'nin başarılı stoperleri Attila Szalai ve Kim min-Jae'yi eleştirdi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve A Milli Takım'ın unutulmaz stoperi "Sadece Marcao iyi stoper, diğerleri sıradan" dedi.

Ajansspor’a konuşan Çetin, "Kim ve Szalai'yi beğenmiyorum. Beşiktaş’ın stoperlerini (Vida, Welinton, Montero) beğenmiyorum. Galatasaray’daki Marcao iyi. Diğerleri bana göre oraların oyuncuları değil. Bu takımlara daha iyi stoperler alınabilir" dedi.

"SZALAİ VE KİM STOPERSE, LUGANO NEYDİ?"

Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperi Digeo Lugano'yu hatırlatan Servet Çetin, şunları söyledi:

"Ortalıkta stoper olmadığı için onlar da kıymete biniyor. Bu zamanda iyi stoper bulmak zor. O yüzden çok değerlendiler. Bizim dönemimizde daha kaliteli stoperler vardı. Szalai ve Kim’in abartıldığını düşünüyorum. Ahım şahım bir şey yaptıkları yok. Oyuna katılmıyorlar. Kaç tane golleri var? Savunmayı da iyi yapmıyorlar. Fenerbahçe’deki eski stoperlere bir bakın. Mesela Luciano, Lugano, Kjaer vardı. Bence onların yanında bunlar stoper değil. Aralarında dağlar kadar fark var.”

Çetin, "İdolünüz veya hayran olduğunuz bir futbolcu var mıydı?" sorusuna ise "Futbol hayatımda kimseyi idol olarak görmedim. Tabii ki beğendiğim, takdir ettiğim oyuncular vardı ama onlar gibi olamayacağım için idolüm yoktu. Her zaman kendimi geliştirip bir yerlere gelmeye çalıştım" cevabını verdi.

Servet Çetin: Ortalıkta stoper olmadığı için Szalai ve Kim min-Jae kıymete biniyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sivasspor servet çetin Attila Szalai diego lugano Min-Jae Kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.