Sermiyan Midyat bunu kaldırabilecek mi? AK Parti eski Milletvekili Miroğlu'ndan Midyat'a cevap!

Trabzon uçağında konuşulan Arapça'yı eleştiren ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'a bir tepki de 25. ve 26.Dönem AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'ndan geldi. Kendisi gibi Kürt kökenli ve Mardinli olan Miroğlu, Midyat'ın ilk kadın belediye başkanı babaannesine atıfta bulunarak "Midyat’ta senin ataların, Türkçe’nin yanı sıra, Arapça, Kürtçe, Süryanice konuşurdu ve ilk kadın belediye başkanı Zekiye Midyat halamız bu dilleri güzel konuşurdu!" dedi.

25. ve 26.Dönem AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardinli ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın uçaktaki 'Arapça' tepkisini eleştirdi. 

Trabzon seyahati sırasında "Trabzon uçağındayım. Herkes Arapça konuşuyor. Umarım Trabzon'a gidiyorum." paylaşımı yapan Midyat'a tepkiler büyürken memleketlisi AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Midyat'ı eleştirdi. 

İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLAN BABAANNESİNE GÖNDERME

"Kendi memleketin Mardin- Midyat’a gidiyor olabilirsin Sermiyan!" diyen Miroğlu, "Midyat’ta senin ataların,Türkçe’nin yanısıra,Arapça,Kürtçe, Süryanice konuşurdu ve ilk kadın belediye başkanı Zekiye Midyat halamız bu dilleri güzel konuşurdu! Diller inatçıdır her yere sızarlar, üzme canını!" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

Sermiyan Midyat bunu kaldırabilecek mi? AK Parti eski Milletvekili Miroğlu'ndan Midyat'a cevap! ile ilgili etiketler Sermiyan Midyat Orhan Miroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.