Serkan Kıyak öldü mü? İntihar mı etti? Müge Anlı son dakika

Müge Anlı Tatlı Sert programına konuk olan Serkan Kıyak, Uşak’ta kaybolan eşi Zehra Kıyak’ı arıyordu. Evinde börek açtığı karısı Pideci Gökhan’a kaçan Serkan Kıyak canlı yayında sinir krizleri geçirmişti. Ancak genç Serkan’dan acı haber geldi. Peki, Serkan Kıyak öldü mü?

Geçtiğimiz hafta içerisinde Müge Anlı’nın programına katılan Serkan Kıyak, Uşak’ta kaybolan eşi Zehra Kıyak’ı aramak için Uşak’tan gelerek canlı yayına katıldı. Serkan Kıyak’ı intihara sürükleyen süreç yaklaşık bir ay kadar öncesinde eşi Zehra Kıyak’ın Pideci Gökhan’a kaçmasıyla başladı. Önce eşinin başına bir şey geldiğinden şüphelenen ve daha sonrasında da aramaya başlayan talihsiz gencin eşinin bir başka adamla kaçtığını öğrenmesi sonrasında Serkan Kıyak, Müge Anlı’nın programına katıldı.

Eşinin kaçması ile bunalıma giren Serkan Kıyak’ın yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği ve vedalaştığı öğrenildi.

Serkan Kıyak Öldü Mü?

12 Aralık Pazar gününde saat 12.00 sıralarında Durak Mahallesi, Hoca Tahir Efendi Sokakta bulunan Orkun Apartmanında 3. katta ikamet eden Serkan Kıyak’ın evinde kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.

Yetiştirme yurtlarında büyüyen Serkan Kıyak’ın 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği ve bir yaşında çocuğu olduğu öğrenildi.

Konu hakkında henüz resmi kaynaklardan kesin bir bilgi gelmezken Uşak’ta bulunan bir çok yerel medya olayı doğruladı.

Serkan Kıyak öldü mü? İntihar mı etti? Müge Anlı son dakika ile ilgili etiketler Müge Anlı serkan kıyak zehra kıyak Pideci Gökhan
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.