Serkan Çayoğlu ile aşk yaşayan Özge Gürel’den evlilik açıklaması!

Kiraz Mevsimi'nde başrolleri paylaşan çiftin dizi aşkı gerçek olmuştu. 3 yıldır birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan çift, iddialara yanıt verdi.

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, 2014’te aşk yaşamaya başlamış, 2015’te ayrılmıştı. Geçen kasımda yeniden bir araya gelen sevgililer önceki akşam bir davetteydi. Evlilik iddialarına dair açıklama yaptı.
Özge Gürel, “Evleneceğiniz söyleniyor, doğru mu?” sorusuna gülerek “Yok hayır, şimdilik böyle iyiyiz” yanıtını verdi.

Azge_gArel

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel, 5 şubat 1987 senesinde aslen Silivrili bir ailenin kızları olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Lise yıllarını Silivri’de geçirdi ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, Beykent Üniversitesinin Ticaret Bölümünü kazandı. Ancak üniversiteyi yarıda bırakarak hayali olan oyunculuğun peşinde koştu. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra yapım şirketlerinin dikkatini kısa sürede çekmeyi başardı.

İlk olarak ”Kızım Nerede” isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Ardından ”Muhteşem Yüzyıl” ve ”Huzur Sokağı” dizilerinde rol aldı. Asıl şöhreti Medcezir dizisinde oynadığı ”Ada” karakteriyle yakaladı. Dizi sayesinde bir anda tüm Türkiye tarafından tanınmayı başardı. Ünlü oyuncu son olarak 2014 yılında reyting rekorları kıran ”Kiraz Mevsimi” isimli dizide başrol oynadı.

Serkan Çayoğlu ile aşk yaşayan Özge Gürel’den evlilik açıklaması! ile ilgili etiketler Özge Gürel Serkan Çayoğlu evlilik Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin cenazesinde bando takımı "Çağrı" müziği detayı!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi Kum’a götürülmek üzere Tahran Mihrabad Havalimanı'na indirildiğinde bando takımı tarafından Çağrı filminin müziği çalındı.