Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel sevgili mi iddiası doğrulandı

Serkan Çayoğlu Özge Gürel aşklarına kaldıkları yerden başladılar. Serkan Çayoğlu sevgilisi Özge Gürel ile el ele başbaşa İstanbul gecelerinde... Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu aşkında daha önce kısa bir ayrılık olmuştu. Özge Gürel , Serkan Çayoğlu sevgili mi iddiasıda böylece doğrulandı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel Kiraz Mevsimi ile başlayan aşklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Serkan Çayoğlu sevgilisi Özge Gürel ile İstanbul gecelerinde el ele baş başa görüldü. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu aşkında daha önce kısa bir ayrılık olmuştu. Sosyal medyada uzun süredir dillendirilen Özge Gürel, Serkan Çayoğlu sevgili mi iddiasıda böylece doğrulandı.

Serkan_ayolu_zge_Grel

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel "Kiraz Mevsimi" dizisinin setinde tanışmış ve arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüştü. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu kısa bir süre ayrılık yaşadıktan sonra yeniden bir araya geldi.

Yıldızlar Şahidim dizisi yayından kaldırılıyor!

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ve "Yıldızlar Şahidim" dizisinin sempatik güzeli Özge Gürel aşklarını artık saklamıyorlar.

Serkan_ayolu__zge_Grel

Özge Gürel'in doğum günü partisinde samimi pozlar veren aşıklar hayranlarını sevindirdi. Doğum günü partisine oyuncu Berk Cankat, menajer Meltem Aras, yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu, oyuncu Fatma Toptaş ve sosyal medya fenomeni Bunick10harf'in yanı sıra çok sayıda ünlü ve ikilinin aileleri de katıldı. Sabaha kadar süren eğlencenin görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

zge_Grel_kimdir

Özge Gürel kimdir?

Özge Gürel (d. 5 Şubat 1987, İstanbul), Türk oyuncu.

Özge Gürel hayatı

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul 'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır.Liseyi bitirene kadar Silivri 'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve Öykü karakterini canlandırmaya başladı. Kiraz Mevsimi dizisi 2015 yılında final yapmıştır.

Serkan_ayolu_kimdir

Serkan Çayoğlu kimdir?

Kış dizilerinin final yapmasıyla artık yaz dizileri ekranlara yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Bu diziler arasında oldukça iddialı olan ve Kanal D'de 15 Mayıs 2016 tarihinde yayınlanacak olan Hayatımın Aşkı adlı dizide yer alan Serkan Çayoğlu Kiraz Mevsimi dizisinden hatırlayacağınız Ayaz Dinçer karakterini oynamıştı. Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yılında doğmuştur, nerelidir, burcu nedir, yaşı kaçtır, eğitimi nedir, oynadığı diziler nelerdir? Gibi bir takım soruların cevabını Serkan Çayoğlu hayatı ve hakkında biyografisi içerisinde okuyabilirsiniz.

Serkan Çayoğlu Kısaca Hayatı Biyografisi

Serkan Çayoğlu 31 Mayıs 1987 Almanya doğumludur. Modellik ve mankenlik yapan oyuncu daha sonra oyunculukta karar kılarak Ümit Çırak Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel olarak oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimini Almanya'da bir üniversitede ekonomi bölümünde tamamlayan Serkan Çayoğlu ilk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşı karakterini canlandırarak sonrasında Zeytin Tepesi adlı dizide yer almıştır.
Hande Yener'in “Ya Ya Ya” adlı klibinde oynayan Serkan Çayoğlu 2014 yılında başlayan Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer karakteriyle oldukça beğenilmiş ve tanınmıştır. Çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Serkan Çayoğlu 28 yaşında ikizler burcudur.
Serkan Çayoğlu'nun oynadığı diziler; Hayatımın Aşkı, Kiraz Mevsimi, Zeytin Tepesi ve Kuzey Güney.
Serkan Çayoğlu 2015 yılında Yakın Doğu Üniversitesi V. Video Müzik Ödülleri'nde yılın en iyi çıkış yapan oyuncusu ödülünü Kiraz Mevsimi'ndeki rolüyle kazanmıştır. Ayrıca 6. KTÜ Medya Ödüllerinde en iyi çıkış yapan oyuncu ödülünü Kiraz Mevsimi'ndeki rolüyle almıştır. 2016 yılında 1. YBU Medya Ödülleri en iyi erkek dizi oyuncusu ödülünü Kiraz Mevsimi'ndeki rolüyle kazanmıştır.

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.