Serinlemek isteyen genç yaşamını yitirdi

Muş’un Suluca köyündeki sulama göletine serinlemek için giren 4 gençten 15 yaşındaki Nihah Gündüz boğularak yaşamını yitirdi.

Olay, saat 15.30 sıralarında merkeze bağlı Suluca köyü sulama göletinde meydana geldi. Sıcaktan bunalan 4 arkadaş, serinlemek için gölete girdi. Bir süre sonra sudan çıkan 3 çocuk, arkadaşları Nihat Gündüz’e (15) ulaşamayınca panikle aramaya başladı. Durumu fark eden vatandaşlar jandarma ve AFAD’ı arayarak yardım istedi.

Serinlemek isteyen genç yaşamını yitirdi

Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri güvenlik önlemi alırken, AFAD ise yer tespit çalışması başlattı. Göletin bataklık olduğunun değerlendirilmesi üzerine çevre belediyelerden istenilen iş makineleriyle göletin su seviyesi düşürüldü. Bitlis’ten bölgeye gelen polis dalgıçlar ise yaptıkları çalışmayla Nihat Gündüz’ün cesedini bulunduğu yerden çıkardı.

Serinlemek isteyen genç yaşamını yitirdi - Resim : 2

Cansız bedeni sudan çıkarılan Gündüz’ün olay yerindeki ailesi sinir krizi geçirirken, sağlık ekipleri aile fertlerini sakinleştirmeye çalıştı. Gündüz’ün cansız bedeni, Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Serinlemek isteyen genç yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Muş boğulma gölet
GÜNÜN VİDEOSU

Akıncı İHA, İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi aradığı uçuşta dünyada en çok takip edilen hava aracı

Türkiye'nin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkililerin geçirdiği helikopter kazasına ilişkin arama faaliyetlerinde görevlendirdiği Akıncı İHA'yı FlightRadar24 uygulaması üzerinden yüzbinlerce kişi takip ediyor.