Serik Belediyespor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta maçında lider Sakaryaspor deplasmanda Serik Belediyespor’a konuk oluyor. Emin adımlarla şampiyonluğa koşan Sakaryaspor bu maçtan da galip ayrılmak istiyor. Peki, Serik Belediyespor Sakaryaspor maçı ne zaman?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 36. haftasında Serik Belediyespor ile Sakaryaspor karşı karşıya geliyor. Sezon başından bu yana oynadığı futbolla herkesi kendisine hayran bırakan ve kısa bir durgunluk dönemi sonrasında teknik direktör Tuncay Şanlı ile yeniden çıkışa geçen lider Sakaryaspor, düşme hattından uzaklaşmak isteyen Serik Belediyespor’a deplasmanda konuk oluyor.

Serik Belediyespor Sakaryaspor maçı ne zaman?

Serik İsmail Oğan Stadyumu’nda 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 15.00’da başlayacak Serik Belediyespor Sakaryaspor maçı TV264 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Serik Belediyespor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Son maçında sahasında Turgutluspor’u 3-0 ile geçen ve 78 puanla zirvede yer alan Sakaryaspor için bu maç oldukça önemli. Geçtiğimiz hafta Velimeşespor’a 3-2 kaybeden ve 39 puanla 15. sırada yer alan Serik Belediyespor azda olsa küme düşme hattından uzaklaşmanın peşinde.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Sakarya’da oynanan maçı Sakaryaspor 2-1 kazanmıştı.

Stat: Serik İsmail Oğan Stadyumu
Tarih: 24 Nisan 2022 Pazar
Saat: 15.00
Yayın: TV264

Serik Belediyespor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor türkiye 2. lig kırmızı grup Serik Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.