Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi istifa etti mi?

Konyaspor’un Beşiktaş’ı 4-1 devirmesi sonrasında siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyada teknik direktör Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi’nin istifasını istedi. Peki, Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi istifa etti mi? Son dakika detaylar haberimizde…

Beşiktaş’ta kazan kaynıyor. Lig’de Antalyaspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlik ve hafta içinde Rio Ave karşısında giden tur sonrasında Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi’nin istifasını isteyen Beşiktaşlı taraftarlar Konyaspor deplasmanında alınan 4-1’lik mağlubiyetin ardından sosyal medyadan bir kez daha yönetimi istifaya davet ettiler.

Alınan bu mağlubiyetin ardından Sergen Yalçın’ın istifasına kesin gözüyle bakılırken Ahmet Nur Çebi’nin nasıl bir cevap vereceği şimdiden merak ediliyor.

Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi istifa etti mi? ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Ahmet Nur Çebi istifa Süper Lig Beşiktaş haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.