Seren Serengil’e ne oldu?

Seren Serengil’e ne oldu merak ediliyor. Ünlü sunucu görenleri şaşırtıyor. Yakın zamanda geri dönüşüm ameliyatı planladığını sosyal medya üzerinden duyuran sunucu Seren Serengil’e ne oldu araştırdık.

Seren Serengil’e ne oldu? Ünlü sunucu sosyal medyadan yaptığı bir açıklama ile salı günü onaylanırsa geri dönüşüm ameliyatına gireceğini açıkladı. Son zamanlar sağlık durumunu etkileyecek kadar fazla kilo kaybettiğini açıklayan Seren Serengil sevenlerini üzdü.

Seren Serengil’e ne oldu?

Ünlü sunucu ve şarkıcı 2016 yılında mide küçültme ameliyatı ile hızla kilo vermeye başlamıştı. 3,5 ayda 25 kilo vermişti. Son zamanlarda 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil son kontrolünden sonra geri dönüşüm ameliyatı olacağını açıkladı.

Seren Serengil, paylaşımında; "Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en çok ihtiyacı olan şey buymuş... Ben maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi" dedi.

Seren Serengil’e ne oldu?

Sevenlerine sosyal medyadan açıklamada ayrıca Serengil şunları da söyledi; "46 kiloya düştüm ve vermeye devam ediyorum... Geri dönüşüm ameliyatına vücut hazır mı, şu aşamada kaldırır mı vücut. Bunun kararı için salı günü tekrar tetkiklerim yapılacak. Bazen aylarca yoğun bakımda kalabiliyormuşuz. Tehlikeli ve zor bir süreç ama öte yandan da olmasam yaza çıkmazmışım... Dualarınızla yine bunu da atlatacağım. İyiyim. Dinleniyorum, serum takılıyor. İyi olacağım İnşallah..." diye devam etti.

Seren Serengil’e ne oldu? ile ilgili etiketler Seren Serengil'e ne oldu neden ameliyat olması gerek geri dönüşüm ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.