Seren Serengil 'yok artık' dedirtti... İşte o 'güneş gözlüğü' açıklaması!

Serengil, annesi Nevin Teoman'la beraber Akmerkez'de görüntülendi

Sunucu Seren Serengil, önceki gün annesi Nevin Teoman'la beraber Akmerkez'de görüntülendi. AVM içinde taktığı güneş gözlüğüyle dikkat çeken ünlü sunucu, "Gece, kapalı ortamlarda, AVM’lerde gözlük takmak zorundayız" dedi.

Annesiyle birlikte görüntülenen Serengil, “Bence bütün ünlülerin gözlük takmaya hakkı var" dedi. Serengil, "Gece, kapalı ortamlarda, AVM’lerde gözlük takmak zorundayız. Çünkü insanlarla olan göz temasından kaçınmak hakkımız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TAZMİNAT ŞOKU

Üvey ablasının birlikte olduğu evli iş adamı A.D.’nin eşi Sevil D.’yi kuaför dükkânında darp edip, hakarette bulunduğu gerekçesiyle 600 TL adli para cezasına çarptırılan Seren Serengil’e 100 bin TL’lik manevi tazminat davası da açıldı.

Restorasyon ve mimarlık hizmeti veren bir firmanın kurucusu ve 35 yıllık evli olan iki çocuk babası iş adamı A.D., iddiaya göre Seren Serengil’in üvey ablası U.K. ile evlilik dışı ilişki yaşamaya başladı. Seren Serengil’in 2013 yılında sosyal medya hesabından alenen “Canım eniştem” yazması, işadamının eşi Sevil D.’nin, bu ilişkiden haberi olmasına neden oldu. İddiaya göre, Sevil D.’nin 21 Mayıs 2013 tarihinde Acarkent’te bulunan bir kuaföre gitmesinin ardından, Serengil de dükkana giderek, Sevil D.’ye hakaretler savurarak, darp etti.

‘SENİ ÖLDÜRÜRÜM’

Şarkıcının Sevil D.’ye, “Pavyonda çalışıyordun. Seni eniştem kurtardı. Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Seni mahvederim, öldürürüm” diye hakaret ettiği iddia edildi. Sevil D.’nin şikayetçiyle Beykoz Cumhuriyet Savcılığı tarafından Serengil hakkında ‘Hakaret’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlarından 7 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yargılama sonucu şarkıcı 600 TL para cezasına çarptırıldı. Sevil D. de, 2015 yılında eşi A.D.’den boşandı. Sevil D., geçtiğimiz günlerde avukatı Sebla Öztürk Başarır aracılığıyla Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi’ne verdiği dilekçeyle, Serengil hakkında 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

Seren Serengil 'yok artık' dedirtti... İşte o 'güneş gözlüğü' açıklaması! ile ilgili etiketler Seren Serengil güneş gözlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.