Seren Serengil stüdyoyu neden terk ettiğini anlattı!

Önceki gün cezaevinden tahliye olan Seren Serengil, ayağının tozuyla kendi programının canlı yayınına çıkıp agresif hareketleriyle dikkatleri üzerine çekti. Serengil, o hareketlere açıklık getirdi.

Gülben Ergen'in aldırdığı tedbir kararına uymamadığı gerekçesiyle 3 günlük hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil önceki gün tahliye olmuş ve çıkar çıkmaz kendi programının yayınına katıldı. Programın bir bölümünde ayağa kalan Serengil bardağı masaya vurdu ve stüdyoyu terk etti.

Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla o hareketlerine açıklık getirdi. Serengil'in yaptığı açıklamanın ilgili kısmı şöyle:

"ASİSTANIMDAN COLA İSTEDİM BANA SU GETİRDİ..."

"Bugün yayını terk ettiğim yazılmış bu tabii ki doğru değil sabah 05.00 ten beri ayaktaydım ağzıma ne bir lokma ne bir damla içecek girmeden tahliye olup yayına koştum o kadar ağzım kurudu ki konuşmamı engelledi asistanımdan cola istedim çünkü önüme su koymuşlardı ve ben su içemiyorum bir yudum aldım ölüyorum sandım o kadar ağzıma süremiyorum yayında da cola demek reklama giriyor diye ben cola ya kahve diyorum yaklaşık 3 kere söylememe rağmen asistanım cep telefonuyla oynamaya devam etti ve beni görmediği için gidip kendim aldım içeceğimi yanına gidip onu uyardım sonra da colamı alıp yayına döndüm ona biraz kızdım niye beni görmüyor diye"

İşte o açıklama:

Ekran_Resmi_2018-02-06_11.07.13

Seren Serengil stüdyoyu neden terk ettiğini anlattı! ile ilgili etiketler Seren Serengil canlı yayın bardak fırlatma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.