Canlı yayında bardak fırlatıp stüdyoyu terk etti! /VİDEO

3 günlük zorlama hapis cazası bugün biten Seren Serengil, mahkeme sonrası soluğu canlı yayında aldı. Psikolojisinin oldukça bozuk olduğu gözlenen Serengil, canlı yayında bardak kırdı.

Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymayıp 3 gün hapis cezası alan Seren Serengil, cezaevinden çıktı. Seren hemen canlı yayına çıkıp açıklamalar yaptı.

BARDAĞI FIRLATIP STÜDYOYU TERK ETTİ

Cezaevinden çıkar çıkmaz Star TV'de Duymayan Kalmasın programının canlı yayına katılan Seren Serengil, bir anda kalkıp elindeki bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etti.

Cengiz Semercioğlu ve konuk gelen Nilgün Belgün şoke oldu. Seren bir dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi programa geri döndü.

CEZAEVİNDEN BUGÜN ÇIKTI

Gülben Ergen'in aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle aldığı 3 gün zorlama hapis cezası sona eren Seren Serengil, bugün cezaevinden çıktı. Ünlü şarkıcı, herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Gülben Ergen'in şikayeti üzerine 3 günlük zorlama hapis cezası alan Seren Serengil cuma günü Çağlayan Adliyesi'ne giderek teslim olmuş, ardından da polis aracıyla Bakırköy Kadın Cezaevine götürülmüştü. Cezasını çeken Serengil, bu sabah tahliye oldu.

cropped_content_seren-serengil-cezaevinden-cikti_WYXuhjkC991o30Q

AÇIKLAMA YAPMADI

Seren Serengil'in yanında şarkıcı Yaşar İpek vardı. Ünlü sunucu ve şarkıcı, hiç bir açıklama yapmadan aracıyla cezaevinden uzaklaştı.

Canlı yayında bardak fırlatıp stüdyoyu terk etti! /VİDEO ile ilgili etiketler Seren Serengil cezaevi tahliye canlı yayın proğram