Seren Serengil sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesiyle tanıştı

Uzun zamadır sağlık sorunlarıyla boğuşan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde yeniden ameliyat masasına yatmıştı. Serengil'i zor günlerinde bir an bile yalnız bırakmayan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi Hatay'dan İstanbul'a gelerek ünlü sunucuyu ziyaret etti. Serengil mutlu aile tablosunu Instagram'dan paylaşarak 'Aileye girdik pozu' notunu düştü.

Yıllar önce güzellik uğruna ameliyat masasına yatan ve mide küçültme ve gastrik bypass operasyonları geçiren 50 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seren Serengil hızla kilo vererek Dumping Sendro'muna yakalanmıştı. Gün geçtikçe kilo vermeye devam eden, "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyen Serengil geçtiğimiz hafta çok riskli bir operasyon geçirmiş ve 'geri dönüşüm' ameliyatı olmuştu. Ameliyattan kısa süre sonra taburcu olan ve evinde dinlenmeye çekilen Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Serengil'i bu süreçte bir an bile yalnız bırakmayan sevgilisinin ailesi ziyarete geldi.

Seren Serengil sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesiyle tanıştı


SEVGİLİSİNİN AİLESİ HATAY'DAN İSTANBUL'A ZİYARETE GELDİ

Daha önce dört evlilik yapan ve uzun zamandır aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma ile nikah masasına oturması beklenen Serengil'e en anlamlı ziyareti sevgilisinin ailesi yaptı. Arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen ve birlikelikleri dolu dizgin devam eden Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Serengil'i geçirdiği ameliyat sonrası sevgilisinin annesi Suna Dökmeci Tohma, babası ve kuzenleri evinde ziyaret etti. Çiftin ailesi ziyaret için Hatay'dan İstanbul'a geldi.

Seren Serengil sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesiyle tanıştı

'AİLEYE GİRDİK POZU'

Güzel haberi Instagram'dna duyuran Serengil, mutlu aile karelerini Instagram hesabından paylaşarak altına ''Tohma"s family ❤️ ❤️❤️ aileye girdik pozu. sağolsun geçmiş olsuna gelmişler ❤️'' notunu düştü. Serengil'in bu paylaşımı sosyal medyada 'nikah yakında' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SERENSERENGİLTV (@serenserengil)'in paylaştığı bir gönderi

Serengil, Instagram hesabının hikaye kısmından ise yaptığı başka bir paylaşımda sevgilisinin yemek hazırladığı anları paylaştı. Ailecek akşam yemeği yiyen çiftten Serengil sevgilisinin yemek hazırlığındaki anlarını paylaştı ve ''Bugün evde şenlik var. Tohma'nın annesi ve kuzenleri burada. Mustafa her zamanki gibi... Tabi bunları nereden öğreniyor? Annesinden öğreniyor. Keşke teyzem de burada olsaydı.'' ifadelerini kullandı. Serengil'e sevgilisinin ailesi hem geçmiş olsun ziyaretinde bulundu hem de ailecek yılbaşı yemeği yiyerek keyifli vakit geçirdiler. Serengil'in paylaşımlarındaki mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.

Seren Serengil sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesiyle tanıştı

''ELİ ELİME DEĞMEDEN EVLENME TEKLİFİNE 'EVET' DEDİM''

Serengil daha önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda sevgilisinden evlenme teklifi aldığını duyurarak şu ifadelere yer vermişti:


"İlk defa ezber bozdum. Sevgili olmadan, eli elime bile değmeden evlenme teklifine evet dedim. Anlayışı seçeceksin, aşk sonradan da gelir ama aşkı doğru seçemediğinde hem aşktan hem huzurdan oluyorsun. Bana artık huzur anlayış iyi niyet arkadaşlık lazım. Aşkta gelirse başımın üstünde yeri olsun. Bu sefer ezber bozdum en yakın arkadaşıma evet dedim"

 

 

Seren Serengil sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesiyle tanıştı ile ilgili etiketler Seren Serengil Mustafa Rahman Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.