Seren Serengil cezaevine girdi, Gülben Ergen nispet yaptı!

Gülben Ergen'in açtığı dava sonucunda 3 gün hapis cezası alan Seren Serengil bugün teslim oldu. O sırada Ergen, sosyal medya hesabından nispet yaparcasına mutluluk pozları verdi.

Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymayan Seren Serengil 3 gün hapse mahkum edildi. Hakkında çıkan yakalama kararı üzerine savcılığa teslim olan Seren, cezaevine gönderildiği sırada Gülben'den hamle gecikmedi.

"İÇERİYİ BESLEMEDEN DIŞARIYI SÜSLEYİNCE YALAN OLUYOR"

Seren Serengil, cezaevine gönderildiği sırada Gülben Ergen sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Gülben paylaştığı fotoğrafın altına

"Sağlıklı bir hayat için, önce sağlıklı bir ruh, sonra beden. İçeriyi beslemeden, dışarıyı süsleyince yalan oluyor. Arınmış, temiz kokan, suya bolca dokunan her beden ışıldar." notunu düştü. Gülben'in bu paylaşımı Seren'e nispet olarak algılandı.

Ekran_Resmi_2018-02-02_12.48.43

Seren Serengil cezaevine girdi, Gülben Ergen nispet yaptı! ile ilgili etiketler Seren Serengil hapis Gülben Ergen Instagram paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.