Seren Serengil cezaevine girdi! İlk görüntüler... / VİDEO

Gülben Ergen'in aleyhinde konuşması yasaklandığı halde bu yasağı çiğneyen Seren Serengil hakkında 3 gün zorlama hapis kararı verilmişti. Serengil, bugün teslim oldu.

Gülben Ergen'in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası almıştı. Önceki günlerde, hakim tarafından gerekçeli kararın henüz yazılmaması sebebiyle cezaevinin kapısından dönen Seren Serengil bugün teslim oldu.

ADLİYEYE GİTTİ!

Gülben Ergen’in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası almıştı.Yaşadığı bu süreç adeta reklam ve PR çalışmasına döndü. Serengil, adliye çıkışında ekip otosuyla cezaevine sevk edildi.

SEVGİLİSİNİN ELİNİ BIRAKMADI

Serengil cezaevine giderken sevgilisi de yanındaydı. Ekip otosunda Seren'in yanında oturan Yaşar İpek, sevgilisinin elini tutarak destek oldu.

Seren Serengil cezaevine girdi! İlk görüntüler... / VİDEO ile ilgili etiketler Seren Serengil adliye cezaevi teslim olma teslim oluyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.