Serdar Ortaç uzun zaman sonra ilk kez bisiklet sürdü

Uzun zamandır MS hastalığıyla mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz gün Kutsal Damacana 4'ün galasına katılmış ve ''Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir tane daha inme indi'' şeklindeki açıklamasıyla sevenlerini üzmüştü. Bisiklet sevdasıyla bilinen Serdar Ortaç uzun zaman sonra ilk kez bisiklete bindi.

52 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün Şafak Sezer'in yeni filmi Kutsal Damacana 4'ün galasına katılmış ve basın mensuplarına son sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan ünlü popçu 1,5 yıldır bisiklet süremediğini belirterek, "Sağlığım çok kötü. Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir tane daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçer ama MS'de atak geçmez. Bir kere indi mi..." açıklamasını yapmıştı. 


Yaptığı açıklama ile sevenlerini üzen Serdar Ortaç uzun bir aranın ardından bisiklete bindi. ''Artık bisiklet süremiyorum'' dedikten hemen sonra bisikletini alıp sahile inen Serdar Ortaç, Rumeli Hisarı'ndan Emirgan'a kadar bisiklet sürdü.

Serdar Ortaç uzun zaman sonra ilk kez bisiklet sürdü - Resim : 2

UZUN ZAMAN SONRA BİSİKLET TURUNA ÇIKTI


Rumeli Hisarı sahiline bisiklet turuna çıkan popçu, o anlarını Instagram canlı yayınında takipçileriyle de paylaştı. Ortaç, ''1 sene sonra bisiklete biniyorum, ayağım düzeldi.'' şeklindeki açıklamasıyla hayranlarını sevindirdi.

Serdar Ortaç pandemi sürecinde, o dönem sevgili olduğu Seçil Gür ile birlikte Emirgan'da bisiklet sürerken birçok kez görüntülenmişti.

SERDAR ORTAÇ BİSİKLET SÜRDÜ

SERDAR ORTAÇ BİSİKLET SÜRDÜ

Serdar Ortaç uzun zaman sonra ilk kez bisiklet sürdü - Resim : 5

Serdar Ortaç uzun zaman sonra ilk kez bisiklet sürdü - Resim : 6

Serdar Ortaç uzun zaman sonra ilk kez bisiklet sürdü ile ilgili etiketler Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.