Serdar Ortaç'tan sağlık durumu hakkında yeni açıklama: ''Artık bisiklet süremiyorum''

Yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, sağlık durumu hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde "Sol bacağım tamamen gitti" diyen ünlü popçu bu kez de ''Bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir tane daha inme indi.'' şeklindeki açıklamasıyla sevenlerini üzdü.

Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan ve hatta bir dönem sahnelere ara vermek zorunda kalan 52 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde TRT 1'de yayınlanan Alişan'ın sunduğu "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olmuş ve "Sol bacağım tamamen gitti" açıklamasında bulunarak bacağını kaldırmakta güçlük çektiğini ifade etmişti.


Serdar Ortaç geçtiğimiz akşam Şafak Sezer'in yeni filmi Kutsal Damacana 4'ün galasına katıldı. Yakın arkadaşı olan Şafak Sezer'e destek için galaya geldiğini belirten Serdar Ortaç, sağlık durumu hakkında da yeni bilgiler verdi.

Artık bisiklet süremediğini belirten Ortaç, hayatının film yapılacağını ve kendisini de çok ünlü bir dizi oyuncusunun oynayacağının müjdesini verdi.

SERDAR ORTAÇ: "SOL AYAĞIMA İNME İNDİ"

Ortaç, sağlığı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  "Sağlığım çok kötü. Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir tane daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçer ama MS'de atak geçmez. Bir kere indi mi..."

Serdar Ortaç'tan sağlık durumu hakkında yeni açıklama: ''Artık bisiklet süremiyorum'' - Resim : 2

Serdar Ortaç'tan sağlık durumu hakkında yeni açıklama: ''Artık bisiklet süremiyorum'' ile ilgili etiketler Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.