Serdar Gürler, Faroe Adaları - Türkiye maçı sonrası konuştu: Soyunma odası cenaze evi gibi

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi C Grubu Grup 1'de son sınavında deplasmanda Faroe Adaları’na konuk oldu ve rakibine 2-1’lik skorla mağlup oldu. Milliler'in tek golünü atan Serdar Gürler maç sonunda, "İnanılmaz derecede üzgünüz. Bunun bahanesi yok. Soyunma odasında, cenaze evindeymiş gibi bir sessizlik var" dedi.

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi C Grubu Grup 1'de son sınavında deplasmanda Faroe Adaları'na konuk oldu ve rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu.

MİLLİLER'İN TEK GOLÜNÜ ATAN SERDAR GÜRLER AÇIKLAMALARI:

"İnanılmaz derecede üzgünüz. Bunun bahanesi yok. Belki onlar kadar istemedik, mücadele etmedik... Futbolda mücadele edenler kazanıyor. Oynadığımız ilk 4 maçı çok güzel sonuçlarla tamamladık. Belki de onun rahatlığıyla geldik ama bu akşam için hiçbir bahane üretemeyiz. Soyunma odasında, cenaze evindeymiş gibi bir sessizlik var."

Serdar Gürler, Faroe Adaları - Türkiye maçı sonrası konuştu: Soyunma odası cenaze evi gibi ile ilgili etiketler Türkiye A milli futbol takımı faroe adaları uefa uluslar ligi Grup maçı serdar gürler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.