Serdar Dursun'dan Vitor Pereira'ya "Hazırım artık, formayı bırakmam" mesajı

Çaykur Rizespor'a hat-trick yapan Fenerbahçe santrforu Serdar Dursun... "Bu maçta ilk 11 bekliyordum. Sonradan girdim. Benim için önemli maçtı. Geldim, ilk maçta sakatlandım. Az maç oynadım. Önceki senelerde 11'e alışkınım. Hazırım artık. İnşallah bundan sonra takımıma, Fenerbahçe'ye her maçta katkı sağlayacağım."

Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de gurbetçi golcü Serdar Dursun hat-trick yaptı. 30 yaşındaki santrfor Roberto Soldado'dan sonra Fenerbahçe formasıyla bir maçta 3 gol atan ilk oyuncu oldu.

Maça ilk golü atan Berisha'nın yerine 62'de giren tecrübeli golcü, Attila Szalai'nin iki pasını asiste çevirirken Sarı-Lacivertliler taraftarları mest etti. Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Serdar Dursun, bugün hayatını kaybeden F.Bahçe efsanesi Osman Arpacıoğlu'nu unutmadı ve "Bu galibiyeti Osman Arpacıoğlu'na armağan ediyoruz" dedi. 

beIN Sports'tan Güntekin Onay ise "Serdar Dursun oyuna 2. yarıda girip 3 gol attı ve bu takımın santrforu benim mesajı verdi" yorumunda bulundu.

Serdar Dursun'un maç sonu açıklamaları şöyle:

"Çok önemli bir maçtı. Bir seri yakalamamız lazım artık. Geçen hafta puan aldık. Bu hafta mutlak 3 puan için çıktık. Rize'nin ilk dakikalarda iyi bir pozisyonu vardı. İyi ki atamadılar. Beraber hücum, beraber savunma yaptık. Baya pozisyonumuz vardı."

"Bu maçta ilk 11 bekliyordum. Sonradan girdim. Benim için önemli maçtı. Geldim, ilk maçta sakatlandım. Az maç oynadım. Önceki senelerde 11'e alışkınım. Hazırım artık. İnşallah bundan sonra takımıma, Fenerbahçe'ye her maçta katkı sağlayacağım."

BUNDESLİGA II GOL KRALI

Geçen sezon Bundesliga 2'de Darmstadt 98 formasıyla gol kralı olan ve bu yaz bedavaya Fenerbahçe'ye transfer edilen Serdar Dursun, Sarı-Lacivertliler'in transfer sezonunda imza attırdığı ilk isim olmuştu.

Eski başkan Aziz Yıldırım bu transferi eleştirip Ali Koç, "Benzema'yı alsana" demişti. Tecrübeli golcü bu sezon 10 Süper Lig maçında 5 gol, 1 asistlik katkı sağladı. 

Türkiye'de daha önce Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor ve Karabükspor formaları giyen Serdar kendinin bir türlü gösterememişti.

 Serdar Dursun'dan Vitor Pereira'ya "Hazırım artık, formayı bırakmam" mesajı

Serdar Dursun'dan Vitor Pereira'ya "Hazırım artık, formayı bırakmam" mesajı ile ilgili etiketler Fenerbahçe serdar dursun Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.