Sercan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Eski milli futbolcu Sercan Yıldırım 2020 yılında Survivor yarışmasında kendini geniş kitlelere tanıttı. Sizler için Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve hayatını sizler için derledik.

Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne vatandaşlar araştırıyor. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak katılan Survivor 2020 yarışmacısı Sercan Yıldırım’ın hayatını ve kariyerini derledik. Eski futbolcu Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç sabah programında eğlenceli sohbetleri ile seyircilere eğlenceli zaman geçirtti. Peki, Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında detaylar haberimizde.

Sercan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında?

Sercan Yıldırım Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 5 Nisan 1990 doğan Sercan Yıldırım, futbol hayatına Bursaspor altyapısında başladığı bilinmektedir. Sercan Yıldırım 2007-2008 sezonunda Bursaspor formasını A takım seviyesinde sırtına geçirmiş ve ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na çıkmıştır. Sercan Yıldırım Süper Lig kariyerinde daha sonra Kasımpaşa maçı deplasmanında, rakip fileleri zorlamıştır. O sezon boyunca ligde sekiz, kupada üç maçta olmak üzere, toplam 11 kez takımı için ter dökmüş olan Sercan Yıldırım, 2008-2009 sezonunda ise Bursaspor’un 9 numaralı ilk formasını 18 yaşında giymiştir.

Sercan Yıldırım, ligin ikinci haftasında kazanılan Gençlerbirliği maçında attığı goller ile takımına 2-0’lık galibiyet kazanmıştır. Dördüncü haftasında gerçekleşen Kocaelispor önünde 3-2’lik skorla alınan galibiyette yine iki gol ile katkısı bulunmuştur. Bir sonraki yarışında Bursa’da Galatasaray’a karşı da bir gol atarak çok konuşulmuştur. Beş hafta sonunda dört gole ulaşan Sercan Yıldırım'ın u dönemde Avrupa takımlarından teklifler aldığına dair haberler basında yer almıştır. Ancak Manchester United’ın Bursaspor’a teklif ettiği iddia edilen 5 milyon pound tutarındaki bonservis bedeline rağmen Sercan kendi takımında kalmıştır. Süper Lig’deki ilk tam sezonuna 11 gol sığdıran Sercan Yıldırım, toplamda ise 35 maça çıkarak 14 golün altına imzasını atmış bulunmaktadır, o sezon içinde ilk kez Türkiye A millî takımından davet almıştır.

Sercan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

2010-2011 sezonunda ise sekiz defa ağlara gol atmayı başarmıştır. Bursaspor'un Sercan Yıldırım'ın transfer aşaması için Rossiyskaya Premyer-Liga ekiplerinden Lokomotiv Moskva ile 5,5 milyon € bonservis bedeli karşılığında anlaşma yapıldığı ve oyuncunun 3 Mart'ta yeni kulübüyle sözleşme imzalayacağı duyurulmuştu. 5 Mart'ta ise transferin bonservis konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle bu transferin gerçekleşemeyeceği duyuruldu. Bursaspor’da kariyerine devam eden Sercan Yıldırım, 19 Ağustos 2011 tarihinde RSC Anderlecht'e karşı oynadığı maçta 1 -2 skor ile kaybedilmesi üzerine, karşılaşma sonrasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından radikal kararlar alınacağı açıklandı. iki gün sonra düzenlenen basın toplantısı ile futbolculardan İbrahim Kaş, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın süresiz kadro dışı bırakılacağı ve kendilerine kulüp bulmaları söylendiği açıklandı.

Sercan Yıldırım formasını giydiği Fatih Karagümrük takımından özel izin aldıktan sonra, Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020 yarışmasında ünlüler takımında yarışmaya başlamıştır. Sercan Yıldırım sezonun en iyi performans gösteren yarışmacılardan biri olarak yarışmayı 6. sırada elenmesi ile tamamladı.

Survivor yarışmasından sonra memleketi Bursa'ya geri dönen Sercan Yıldırım, Kasım 2020 tarihi itibarıyla Nilüfer Belediyespor Kulübü Tesisleri'nde faaliyet gösterecek olan Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi'ni hayata geçirmiştir.

Instagram adresi ne?

Ünlü futbolcunun Instagram adresine Sercan Yıldırım (@sercanyildirim9official) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Sercan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Sercan Yıldırım kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.