Serbest piyasada gram altını ateş'kes'medi! İşte Kapalıçarşı'da 11 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

Haftanın son iş gününde az da olsa gerileyen altın fiyatları, Antalya’da Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleştirilen ateşkes görüşmelerinin kısa sürmesinden sonra yeniden tırmanışa geçti. Cuma sabahında serbest piyasada gram altın 950 TL, çeyrek altın ise 1528 TL’den alıcı buldu. İşte, Kapalıçarşı’da 11 Mart güncel altın fiyatları…

Haftanın son iş günü sabahında altın fiyatları yeniden tırmanışa geçti. Rusya ile Ukrayna Dışişleri Bakanları’nın Antalya’daki görüşmelerinden de bir sonuç çıkmayınca altın fiyatları bundan oldukça etkilendi.

11 Mart Cuma sabahında serbest piyasada gram altın 950 TL, çeyrek altın 1528 TL, yarım altın 3055 TL, tam altın 6111 TL ve Cumhuriyet altını da 6285 TL’den alıcı buldu.

Serbest piyasada gram altını ateş'kes'medi! İşte Kapalıçarşı'da 11 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 11 Mart güncel altın fiyatları

Gram altın: 950 TL
Çeyrek altın: 1528 TL
Yarım altın: 3055 TL
Tam altın: 6111 TL
Cumhuriyet altını: 6285 TL

Serbest piyasada gram altını ateş'kes'medi! İşte Kapalıçarşı'da 11 Mart çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.