Serbest piyasada gram altın zirve yaptı! İşte Kapalıçarşı'da 14 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

Rusya ile Ukrayna arasındaki krizde Pazartesi gecesi Asya piyasalarının açılması sonrasında zirve yapan gram altın fiyatları yeniden yükelişe geçerek jet zirve yaptı. Serbest piyasada; gram altın 943 TL, çeyrek altın ise 1516 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 15 Mart güncel altın fiyatları…

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş krizinden altın fiyatları etkilenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma gününde Putin’in Ukrayna görüşmelerinde pozitif değişimlerden bahsetmesi ve müzakerelerde yeniden bir araya gelinecek olması piyasaları az da olsa rahatlatıyor.

14 Mart Pazartesi sabahında serbest piyasada; gram altın 942 TL, çeyrek altın 1515 TL, yarım altın 3030 TL, tam altın 6061 TL ve Cumhuriyet altını ise 6233 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada gram altın zirve yaptı! İşte Kapalıçarşı'da 14 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 14 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 942 TL
Çeyrek altın: 1515 TL
Yarım altın: 3030 TL
Tam altın: 6061 TL
Cumhuriyet altını: 6233 TL

Serbest piyasada gram altın zirve yaptı! İşte Kapalıçarşı'da 14 Mart çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.