Serbest piyasada gram altın uçuşa geçti! İşte Kapalıçarşı'da 24 Şubat çeyrek altının yeni fiyatı!

Rusya ile Ukrayna arasında savaşın eşiğine kadar gelinirken altın fiyatları da tırmanışa geçti. Perşembe sabahında serbest piyasada gram altın 879 TL, çeyrek altın ise 1414 TL’den işlem gördü. İşte Kapalıçarşı’da 24 Şubat güncel altın fiyatları…

Yeni haftanın sonuna doğru gidilirken Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz piyasaları etkilemeye devam ediyor. Jeopolitik tansiyon giderek artarken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rusya yanlısı ayrılıkçıların sözde yönetimlerinin tanınmasına dair kararnameyi imzalamasıyla yaptırım kararları peş peşe geldi.

Serbest piyasada gram altın 879 TL, çeyrek altın 1414 TL, yarım altın 2829 TL, tam altın 5654 TL ve Cumhuriyet altını da 5820 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada gram altın uçuşa geçti! İşte Kapalıçarşı'da 24 Şubat çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 24 Şubat güncel altın fiyatları

Gram altın: 879 TL
Çeyrek altın: 1414 TL
Yarım altın: 2829 TL
Tam altın: 5654 TL
Cumhuriyet altını: 5820 TL

Serbest piyasada gram altın uçuşa geçti! İşte Kapalıçarşı'da 24 Şubat çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı serbest piyasa altın fiyatları çeyrek altın gram altın
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.