Serbest piyasada gram altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 14 Şubat çeyrek altının yeni fiyatı!

Yeni haftada Pazartesi günüyle birlikte altın fiyatları uzmanlar ve yatırımcılar tarafından takibe alındı. Gece saatlerinde Asya piyasalarının açılması sonrasında sabah saatlerinde serbest piyasada gram altın 805 TL, çeyrek altın ise 1322 TL alıcı buldu. İşte Kapalıçarşı’da 14 Şubat güncel altın fiyatları…

Asya piyasalarının açılması sonrasında Pazar sabahında altın fiyatlarında çakılma yaşandı. Kapalıçarşı’da 14 Şubat Pazartesi sabahında gram altın 805 TL, çeyrek altın 1322 TL, yarım altın 2643 TL, tam altın 5231 TL ve Cumhuriyet altını da 5387 TL’den alıcı buldu.

Analistler ise ABD'de tüketici güven endeksi verisinin takip edileceğini belirtirken marketlerdeki yüzde 7’lik KDV indirimi de dikkatlerden kaçmadı.

Serbest piyasada gram altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 14 Şubat çeyrek altının yeni fiyatı!

Serbest Piyasada 14 Şubat Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 805 TL
Çeyrek altın: 1322 TL
Yarım altın: 2643 TL
Tam altın: 5231 TL
Cumhuriyet altını: 5387 TL

Serbest piyasada gram altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 14 Şubat çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.