Serbest piyasada gram altın ateşe yürüyor! İşte Kapalıçarşı'da 3 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

Perşembe sabahında Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaşın etkileri altın fiyatlarına yansımaya devam ediyor. 3 Mart sabahında serbest piyasada gram altın 873 TL, çeyrek altın ise 1404 TL’den işlem görüyor. İşte Kapalıçarşı’da 3 Mart güncel altın fiyatları…

Ukrayna ile Rusya arasındaki kriz savaşa dönerken gelen yaptırım kararları ekonomik anlamda da ateş hattına atılmasına neden oluyor. Yatırımcıların güvenli liman olarak görülen varlıklara yönelmesi altına az da olsa destek olurken altın fiyatlarında düne göre az da olsa düşme yaşandı.

3 Mart sabahında serbest piyasada; gram altın 873 TL, çeyrek altın 1404 TL, yarım altın 2809 TL, tam altın 5618 TL ve Cumhuriyet altını da 5778 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada gram altın ateşe yürüyor! İşte Kapalıçarşı'da 3 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 3 Mart güncel altın fiyatları

Gram altın: 873 TL
Çeyrek altın: 1404 TL
Yarım altın: 2809 TL
Tam altın: 5618 TL
Cumhuriyet altını: 5778 TL 

Serbest piyasada gram altın ateşe yürüyor! İşte Kapalıçarşı'da 3 Mart çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları serbest piyasa gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.