Serbest piyasada çeyrek altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Nisan gram altının yeni fiyatı!

Haftanın ortasında altın fiyatları Pazartesi gününe göre büyük bir düşüş göstererek çakıldı. Çarşamba sabahında serbest piyasada gram altın 914 TL, çeyrek altın ise 1504 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı'da 20 Nisan güncel altın fiyatları…

Yeni haftanın tam ortasında altın fiyatlarındaki düşüş dikkatlerden kaçmadı. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın küresel büyümeye etkileri sürerken bazı FED yetkilileri tarafından gelen daha hızlı sıkılaşma çağrıları da önemsenmeye başladı.

20 Nisan Çarşamba sabahında serbest piyasada; gram altın 914 TL, çeyrek altın 1504 TL, yarım altın 3015 TL, tam altın 6002 TL ve Cumhuriyet altını da 6147 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada çeyrek altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Nisan gram altının yeni fiyatı!

Kapalıçarşı 20 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 914 TL
Çeyrek altın: 1504 TL
Yarım altın: 3015 TL
Tam altın: 6002 TL
Cumhuriyet altını: 6147 TL

Serbest piyasada çeyrek altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Nisan gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.