Serbest piyasada çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 1 Mart gram altının yeni fiyatı!

Mart ayına girilmesiyle birlikte Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan krizde serbest piyasada altın fiyatları bir kez daha çakıldı. Salı sabahında gram altın 847 TL, çeyrek altın ise 1362 TL’den alıcı buldu. İşte Kapalıçarşı’da 1 Mart güncel altın fiyatları…

Mart ayıyla birlikte Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken altın fiyatları da bundan nasibini aldı. Son yapılan açıklamalar ile birlikte ABD tarafından kısıtlama getirileceği haberleri merkez piyasaları etkisi altına aldı.

1 Mart Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 847 TL, çeyrek altın 1362 TL, yarım altın 2726 TL, tam altın 5451 TL ve Cumhuriyet altını da 5603 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 1 Mart gram altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 1 Mart güncel altın fiyatları

Gram altın: 847 TL
Çeyrek altın: 1362 TL
Yarım altın: 2726 TL
Tam altın: 5451 TL
Cumhuriyet altını: 5603 TL

Serbest piyasada çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 1 Mart gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı serbest piyasa gram altın çeyrek altın altın fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.