Serap Paköz'ü yıkan ölüm! Halası depremde yaşamını yitirdi

Ünlü sunucu Serap Paköz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla deprem bölgesi Kahramanmaraş'taki bazı akrabalarından haber alamadığını belirtmişti. Sevenlerinden yakınları için dua isteyen Serap Paköz'ün halasından acı haber geldi.

Sunucu Serap Paköz, 'asrın felaketi' olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve Kahramanmaraş'ta yaşayan bazı akrabalarından haber alamadığını bildirmişti.


Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Paköz, ''Kahramanmaraş'taki akrabalarımın bir kısmına ulaştım. Korku içinde bekledim. Hala haber alamadıklarım var. Dualarınızı bekliyorum.'' demişti. Yaşanan felaket karşısında üzüntüsünü de dile getiren Paköz, açıklamasının devamında ''Tüm canlar bizim. Hepsi için içim yanıyor. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifa diliyorum. Başımız sağ olsun Türkiye'' ifadelerini kullanmıştı.

3. GÜNDE HALASINDAN ACI HABER GELDİ


Serap Paköz'ün umutla kurtarılmasını beklediği halasından acı haber geldi. Paköz'ün enkaz altında kalan halasının soğuk havaya ve susuzluğa dayanamadığı için hayatını kaybettiği öğrenildi.

Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Serap Paköz'e baş sağlığı mesajları yağdı. Halasının bir karesini Instagram'dan yayınlayan ünlü sunucu paylaşımına ''Canım halam Kahramanmaraş'taki depremin ilk 3 günündeki açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamayarak hayatını kaybetti. Halam, Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Babama selam söyle'' notunu düştü. Paköz'ün paylaşımı yürekleri dağladı.

 SERAP PAKÖZ

 

 

Serap Paköz'ü yıkan ölüm! Halası depremde yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.