Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın enkaz altında kalan annesinden acı haber

Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak'ın, Hatay'da yaşayan annesi Nevber Yurdal Çıtanak depremde enkaz altında kalmıştı. Çağrı Çıtanak ve eşi Başak Gümülcinelioğlu Hatay'daki annelerinden iyi bir haber alabilmek için günlerdir umutla bekliyordu. Ancak Başak Gümülcinelioğlu'ndan depremin 9. gününde acı haber geldi. Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın enkaz altında kalan annesi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde 10 ilimizde ağır yıkımlar meydana geldi, binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak da yaşanan deprem felaketinin ardından enkaz altında kalmıştı. 9 gündür enkaz altında olan Nevber Yurdal Çitanak'tan acı haber geldi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPARAK YARDIM İSTEMİŞLERDİ

Çağrı Çıtanak, çocukluğunun geçtiği Hatay'daki evin adresini vermiş, "Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin" çağrısında bulunmuştu.

Daha sonra Çıtanak'ın eşi Başak Gümülcinelioğlu, "10 saati aşkın oradalar! Sesler geliyormuş, ekipler henüz gelmemiş, kimseden haber alamıyoruz! Lütfen ekip yollayın. Enkazdan sesler geliyor. İş işten geçmesin" mesajlarını atmıştı.

Çağrı Çıtanak, şunları dile getirmişti: "Sümerler Mah. A3 blok Antakya… Nevber Yurdal Çitanak… Bir ihtimal evden çıkmış olabilir. Enkaz çalışmaları devam ediyor. Enkazın şekline göre çıkabilmiş olma ihtimali de var. Gören, duyan arkadaşlarımızdan, görevlilerden yardım istiyoruz. Şoktan konuşamıyor, hatırlamıyor olabilir."

Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın enkaz altında kalan annesinden acı haber

Sosyal medya hesaplarından gözyaşları içinde yardım isteyen oyuncu, "Bizim enkazda termal kameralar ile ölçüm yapıldı ve içeride yaşayan biri var ve çıkarılıyor. Acil enkaza ambulans gitmesi gerekiyor. Ne olursunuz videoyu yayın, lütfen" demişti.

Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın enkaz altında kalan annesinden acı haber

Oyuncu paylaşımdan kısa süre sonra bölgeye ambulans sevk edildiğini söylemişti. Enkazdaki birkaç kişinin hayatta olduklarını tespit ettiklerini söyleyen oyuncu, "Ambulans geldi. İçeride birden fazla insan varmış. Sağ olarak çıkmaları ve hızlıca müdahale edilmeleri için dua ediyoruz… Allah'ım şu hayatta neler mümkün… 4 kişide vücut ısısı 1 kişide kalp atışı tespit edildi. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullanmıştı.

9'UNCU GÜNDE ACI HABER GELDİ

Ancak 9 gündür enkaz altında olan Nevber Yurdal Çitanak'tan acı haber geldi. Başak Gümülcinelioğlu, Instagram hesabından kayınvalidesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Gümülcinelioğlu, "Annemizi kaybettik. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

 Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın enkaz altında kalan annesinden acı haber - Resim : 5

Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın enkaz altında kalan annesinden acı haber ile ilgili etiketler deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.