Seni Çok Bekledim Mihre kimdir? Lila Gürmen kaç yaşında, evli mi?

Seni Çok Bekledim dizisinde Mihre karakterini oynayan ve oldukça başarılı bulunan oyuncu Lila Gürmen 19 Şubat 1966 doğumludur. Özcan Deniz'in yeni dizisi Seni Çok Bekledim'de Mihre karakteriyle adeta yeniden doğan Lila Gürmen kimdir, evli mi?

Lila Gürmen kimdir, kaç yaşında gibi sorular, Seni Çok Bekledim dizisiyle birlikte araştırılır oldu. Özcan Deniz'in her Cuma akşamı STAR TV'de yayınlanan dizisi Seni Çok Bekledim'de Mihre karakeriyle ün yapan oyuncu Lila Gürmen 1966 Şubat'ında Ankara'da doğdu.

Lila Gürmen kimdir?

1966 Şubat Ankara doğumlu olan güzel sanatçı Lila Gürmen 52 kilo ve 1.67 boyundadır.  Ağlama Anne dizisinde Nedret karkateri ile yer alacan Lila Gürmen ekranlarda ilk olarak Karadayı dizisinde hayat verdiği Kerime karakteri ile yer almış ve çok sevilmiştir. Avusturya da yaşayan ancak dizi oyunculuğu için Türkiye’ye gelen Lile Gürmen 4 Fransa ingilizce Türkçe de içinde olmak üzere 4 dil bilmektedir ve icon-talent menajerliğin oyuncusudur.

Seni Çok Bekledim Mihre kimdir? Lila Gürmen kaç yaşında, evli mi?

Seni Çok Bekledim Mihre Kimdir?

Mihre zengin ve başarışı bir iş adamı olan Kadir’in annesidir. Aslen Erzincanlı olan Mihre Erzincan depreminde hem eşini hem de iki evladını kaybetmiş kimsesiz kalmıştır. Mihre depremden sonra kimsesiz kalınca eski nişanlısı Cemal ile evlenmek zorunda kalmıştır; ancak aylar sonra Kadir bulunmuş ve Mihre’ye teslim edilmiştir. Kadir annesini bu adam ile evlendiği için hiç affetmemiştir.

 

 

Seni Çok Bekledim Mihre kimdir? Lila Gürmen kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler Star TV seni çok bekledim mihre lila gürmen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.