Şener Şen'in filmi gerçek oldu: Adana sokaklarında çıplak gezen vatandaşa meydan dayağı!

Adana'da bir vatandaş kıyafetlerini çıkararak sokak ortasında gezdi ve bir aracın üzerine uzandı. Gelen uyarıları dinlemeyip çıplak gezmeye devam eden vatandaşı bir mahalle sakini darp etti. Akıllara Şener Şen'in oynadığı 'Çıplak Vatandaş' filmini getiren o anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 15 Mart gecesi bir kişi yol ortasında kıyafetlerini çıkartıp bir aracın üzerine uzandı.

UYARILARI DİNLEMEYİP ARACIN ÜZERİNE UZANDI

Bu durumu gören vatandaşlar, şahsa kıyafetlerini giymesi konusunda uyarıda bulundu ancak şahıs uyarıları dinlemeyip aracın üzerinde uzanmaya devam etti. Bir süre sonra eli sopalı bir kişinin geldiğini gören şahıs, aracın üzerinden atlayarak kaçtı. Şahıs fazla uzaklaşmayarak mahalle sakinlerini tahrik etmeye devam etti.

Şener Şen'in filmi gerçek oldu: Adana sokaklarında çıplak gezen vatandaşa meydan dayağı!

MAHALLE SAKİNİ ÇIPLAK VATANDAŞIN YANINA GİDEREK DAKİKALARCA DARP ETTİ

Vatandaşlar uzaklaşınca da tekrar aracın üzerine çıkıp uzandı. Bu duruma isyan eden bir mahalle sakini, şahsın yanına gelerek onu darp etti. Vatandaş uzun süre çıplak şahsı döverken, bu anlar da saniye saniye görüntülendi. Vatandaşın elinden kurtulan şahıs olay yerinden kaçtı. Bir mahalle sakini de şahsın kıyafetlerini yerden alıp ona doğru götürdü. Çıplak vatandaş daha sonra gözden kayboldu.

Şener Şen'in filmi gerçek oldu: Adana sokaklarında çıplak gezen vatandaşa meydan dayağı! - Resim : 2

ÇIPLAK VATANDAŞ FİLMİ AKLA GELDİ

Adana sokaklarında kıyafetlerini çıkartarak bir şahsın gezmesi, başrolünde Adanalı sanatçı Şener Şen’in oynadığı “Çıplak Vatandaş” filmini akıllara getirdi. Bu filmde de Şener Şen kıyafetlerini çıkartıp sokakta geziyordu.

Şener Şen'in filmi gerçek oldu: Adana sokaklarında çıplak gezen vatandaşa meydan dayağı! - Resim : 3

Şener Şen'in filmi gerçek oldu: Adana sokaklarında çıplak gezen vatandaşa meydan dayağı! ile ilgili etiketler Adana Çıplak Darp vatandaş sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.