Senden Daha Güzel dizisi ne zaman başlıyor? 2022 Senden Daha Güzel oyuncu kadrosu

FOX TV ekranlarının 2022 yaz dizilerinden Senden Daha Güzel ilk bölümü ile başlıyor. Gold Film etiketli dizide yönetmenliğini Ketche’nin senaryosunu ise Ayşe Öner Kutlu’nun üstlendiği Senden Daha Güzel dizi oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte, Senden Daha Güzel dizi oyuncuları...

Senden Daha Güzel Dizi Konusu
Senden Daha Güzel Oyuncu Kadrosu
Senden Daha Güzel Ne Zaman Başlıyor?

FOX TV ekranlarında bu yaza damgasını vurması beklenen Senden Daha Güzel dizisi sonunda başlıyor. İlk bölümden itibaren büyük ses getirmesi beklenen Gold Film etiketli Senden Daha Güzel’in yönetmen koltuğunda Ketche otururken dizinin senaristi ise Ayşe Öner Kutlu oluyor.

Senden Daha Güzel Dizi Konusu

Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamını sürdürmektedir. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahları arasında yer almıştır.

Senden Daha Güzel dizisi ne zaman başlıyor? 2022 Senden Daha Güzel oyuncu kadrosu

Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden gelen haber bir anda dünyasını tamamen değiştirir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmeyi arzulamaktadır. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a aldırmaya karar verir.

Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun’u bir sürpriz beklemektedir. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu ikna etmeye çalışır. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir’de aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğludur. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanarak Efsun ile mücadeleye başlar ve iki genç şirkete ait lojmanda komşu olurlar.

Senden Daha Güzel Oyuncu Kadrosu

7 Haziran Salı akşamında ilk bölümüyle FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Senden Daha Güzel dizisi oyuncu kadrosunun başrollerinde Cemre Baysel ile Burak Çelik’in yanı sıra Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Senden Daha Güzel dizisi ne zaman başlıyor? 2022 Senden Daha Güzel oyuncu kadrosu - Resim : 2

Senden Daha Güzel Ne Zaman Başlıyor?

FOX TV ekranlarının yeni sezon yaz dizilerinden biri olan ve başrollerinde Cemre Baysel ile Burak Çelik'in oynadığı Senden Daha Güzel dizisi 7 Haziran 2022 Salı akşamında saat 20.00'da başlıyor.

Senden Daha Güzel dizisi ne zaman başlıyor? 2022 Senden Daha Güzel oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler senden daha güzel cemre baysel burak çelik senden daha güzel konusu senden daha güzel oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.