Sen Anlat Karedeniz dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO

Ekranlara yeni bir soluk getiren Sen Anlat Karadeniz dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting yarışında geçen hafta zirveye oturan dizi izleyicilerden tam not aldı. Bu hafta yayınlanan dün yayınlanan bölümde Tahir'in zeki planı ekranlara damga vurdu. Heyecanın dorukta yaşandığı 3. bölümde neler yaşandı ? Haftaya yayınlanacak yeni bölümde ise neler yaşanacağı merakla beklenen sorular arasında yer aldı. Sevilen dizinin hayranları Sen Anlat Karadeniz 4. bölüm fragmanı izlemek istiyor... Detaylar haberde...

ATV'de ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin merakla beklenen 3. bölümde neler yaşandı? Reyting sıralamasında geçen hafta diziler arasında sıyrılarak liderlik koltuğuna oturdu. İzleyicilerin heyecanlı bir şekil de takip ettiği dizini yayınlanan 3.bölümü ardından yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinin paylaştığı dizinin 4. bölüm fragmanı yayına girdi. Fragmanı izle!

3b44Fdf9

SEN ANLAT KARADENİZ 3.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes ve Yiğit'i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa'dır ve Vedat, Kaleli Ailesi'nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. Seçim Kalelilerindir.

Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Deli Tahir'in cesareti abisini kurtarmaya yetecek midir?

Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes'in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır. Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes'i korumaktan değil ama Nefes'in kendisinden vazgeçer. Artık o Mercan'la evlenmeyi kabul eden bir adamdır.

Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez. Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.

Merakla beklenen 4. bölümün fragmanı...

SEN ANLAT KAREDENİZ DİZİSİNİN HİKAYESİ NEDİR?

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

DSuAxeSW0AAhqha

ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR?

İzmit'de doğan Ulaş Tuna Astepe, orta okulu da orda okumuş.[1]Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. 2012'de Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bayrak ve Sami Berat Marçalı'nın sahnelediği Cam Yapraklar oyunlarında rol aldı. Ardından Karadayı dizisinde Orhan karakterini canlandırdı. Televizyonda en son Analar ve Anneler'de rol aldı.şimdilerde ATV'deki "Sen Anlat Karadeniz" adlı dizide rol almaktadır.

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar Almanya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye yerleşen İrem Helvacıoğlu aslen Ankaralıdır. Daha yeni dizi oyuncuları arasında yer alan ve kendini göstermeye başlayan İrem Helvacıoğlu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğa adımını atan İrem Helvacıoğlu 1.70 boyunda 55 kilo ağırlığındadır. 26 yaşında olan İrem Helvacıoğlu kova burcudur.

thumbnail_511313

ATV TARİHÇESİ NEDİR?

ATV, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştı

Türkiye'de 90'lı yıllar da "devlet televizyonu" tekelinin Turgut Özal'ın girişimiyle kırılması ile devlete ait televizyon alanın özel kesime açılması sonrası birçok kanallı birlikte 9 Eylül 1992'de Satel (Sabah Televizyonu) adıyla Dinç Bilgin tarafından kurulmuş, şirket ismini Sabah ve Televizyon kelimesinden almıştır. Kanalın ilk anchorman'i Güneri Civaoğlu olmuştur. 12 Temmuz 1993 itibarıyla atv adıyla şimdiki ismiyle yayın yapmaktadır.

ATV, 90'lı yıllarda TRT, Star TV, Show TV ve Kanal D'den sonra yayınladığı Süper Baba, İkinci Bahar, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Mahallenin Muhtarları, İlişkiler, Gurbetçiler, Sıcak Saatler, Baba Evi, Böyle Mi Olacaktı, Affet Bizi Hocam vb. gibi yerli dizileriyle de büyük seyirci kitlesine sahip olmuştur.

16 Ekim 1997 tarihinde Avrupa'daki Türklere yönelik yayın yapan "atv Avrupa" açılmıştır.

Prima TV, Kiss TV, Yeni TV, Sabah, Yeni Asır, Bugün, Asabi, Ateş, Yeni Yüzyıl, Takvim ve Fotomaç gazeteleri, Kiss FM, Yeni Radyo, Romantik Radyo, Şık FM, Radyo Sport, Aktüel, Şamdan, Para, Sinema birçok dergileri gibi şirketi aynı grubuna oluşturuldu.

Tartışma programlarında çığır açan Siyaset Meydanı'nda 1994 yılında yayınlanan ilk sezonu ATV'ye çok büyük reyting sağlamıştır.

Mayıs 2005 yılında Ciner Grubu tarafından satın aldı. 1 Nisan 2007'de tarihi içlerinde Kanal 1 ve Sabah Gazetesi'nin de bulunduğu birçok televizyon kanalı ve gazeteye Merkez Medya Grubu iştirakleri dahil TMSF tarafından el konuldu. 2007 yılında gerçekleştirilen ihale sonucu atv ve Sabah Gazetesi'nin sahibi Merkez Yayıncılık, Çalık Holding'in sahibi olduğu Turkuvaz A.Ş.'ye satılmıştır. Halen Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı olarak yayınlarını sürdürmektedir. 2013 Aralık ayında Kalyon İnşaat sahibi olduğu Zirve Holding patronu Orhan Cemal Kalyoncu tarafından satıldı. Halen A2, A Haber, A Spor, A News, Minika, A Para, Radyo Turkuvaz, Vav Radyo, Sabah Gazetesi, Yeni Asır Gazetesi ile Takvim Gazetesi ve Fotomaç Gazetesi adlı şirketi aynı grubundadır.

ATV, 4 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.

Sen Anlat Karedeniz dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO ile ilgili etiketler sen anlat karedeniz 4.bölüm fragmanı izle 3bölümde neler yaşandı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.