Semercioğlu: Elindeki güçle zabıtaları gönderiyorsa Cumhurbaşkanı olsa ne olur?

CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu ile Sözcü Gazetesi’nin sahibi Akbay arasındaki kavgaya değinen gazeteci Semercioğlu, “Bir Büyükşehir Belediye Başkanı elindeki güçle zabıtaları gönderiyorsa yarın öbür gün Cumhurbaşkanı olsa ne olur?” ifadeleriyle sert eleştiride bulundu.

Bir süredir devam eden ve gündemden düşmeyen Sözcü Gazetesi ile CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında devam eden kavga, tv100’de Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök tarafından ele alındı.

“YARIN ÖBÜR GÜN CUMHURBAŞKANI OLSA NE OLUR?”

İBB Başkanı İmamoğlu’nun elindeki gücü kullanarak Sözcü Gazetesi’nin sahibi Akbay’ın annesinin evine zabıta ekiplerini göndermesine tepki gösteren Semercioğlu şu eleştiride bulundu:

“Bugüne kadar gitmiyorsun da Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay’ın annesine 83 yaşında gidiyorsun. Neden gidiyorsun? Bir Büyükşehir Belediye Başkanı elindeki güçle zabıtaları gönderiyorsa yarın öbür gün Cumhurbaşkanı olsa ne olur? Böyle bir şey olur mu? Belediyenin gücü kullanılarak Burak Akbay'ın annesine ceza verilmesi yanlış.”

SÖZCÜ İLE İMAMOĞLU KAVGASI

Sözcü Gazetesi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki gerginliğin arka planını Yarkadaş "Burak Akbay'ın annesinin evine "hakkınızda imar ihbarı var" denilerek zabıta ekibi göndermiş" dedi. Saygıdeğer hanımefendi karşısında bir grup zabıtayı görünce şaşırıyor. 'Hayırdır' diyor. 'Sizinle ilgili bir imar ihbarı var' diyorlar zabıtalar" diyerek anlatmıştı.

Akbay'ın İmamoğlu'nu aradığını Yarkadaş "Fakat Ekrem İmamoğlu telefonunu açmıyor. 2 saat boyunca açmıyor. Ve en nihayetinde konu ortada suç olmadığı için CHP Genel Başkanı'na gidiyor. Sayın Kılıçdaroğlu kısa bir araştırma yaptıktan sonra hakketten incir çekirdeğini bile dolduracak bir şey olmadığını yaptığı araştırma sonucu öğrenince İmamoğlu'nu çağırarak "Bu konuyu düzelteceksin bu kabul edilebilir bir şey değil" diyor." ifadelerini kullanmıştı.

Semercioğlu: Elindeki güçle zabıtaları gönderiyorsa Cumhurbaşkanı olsa ne olur? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Sözcü Cengiz Semercioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.