İzmir’de infial yaratan görüntü! Küçük kızı alkollü mekanda dakikalarca oynattılar

İzmir'de infial yaratan görüntü büyük tepki topladı. 10 yaşındaki bir kız çocuğunun meyhanede dans ettirildiği anlar, sosyal medyada hızla yayıldı. Tepki çeken görüntülerde küçük kızın dans ettiği alkollü mekanın sahnesine peçetelerin atıldığı anlar dikkatlerden kaçmadı.

İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Eğlenhoca Mahallesi'nde bulunan bir meyhanede dans ettirilen 10 yaşlarındaki bir kız çocuğunun görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Alkollü mekanda dans ettirilen küçük kızın videosu büyük tepkilere yol açtı. Küçük kızın dansına alkışlarla destek veren müşteriler kağıt peçete atarak eğlenceye eşlik etti.

İzmir’de infial yaratan görüntü! Küçük kızı alkollü mekanda dakikalarca oynattılar

ANASININ BABASININ SESSİZ KALMASI TEPKİ ÇEKTİ

Rober Hatemo'nun "Senden çok var" şarkısında dans eden ve çeşitli figürler sergileyen küçük kız daha sonra Mohamed Ramadan'ın 'Bum bum' şarkısında oynadı. Bacaklarını açarak yere oturan küçük kızın alkollü bir mekanda böylece rahatça dans etmesi ve anne babasının buna sessiz kalması tepkileri bir kat daha arttırdı.

İzmir’de infial yaratan görüntü! Küçük kızı alkollü mekanda dakikalarca oynattılar - Resim : 2

KAÇIRMAYIN BU YETENEĞİ

Görüntüyü paylaşan kişinin "dizi film yapımcılarına sesleniyorum. Kaçırmayın bu yeteneği derim. Baştan söyleyeyim menajeri ben olacağım" şeklinde yazması dikkat çekti.

İzmir’de infial yaratan görüntü! Küçük kızı alkollü mekanda dakikalarca oynattılar - Resim : 3

JANDARMA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sosyal medyadaki görüntüleri ihbar kabul eden İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri konu ile ilgili soruşturma başlattı. Görüntüleri inceleyen jandarma ekiplerinin mekan sahipleri ve çocuğun anne ve babasıyla ilgili işlem yapabileceği öğrenildi.

İzmir’de infial yaratan görüntü! Küçük kızı alkollü mekanda dakikalarca oynattılar ile ilgili etiketler İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.