Selin Ciğerci, "Erkek olduğun belli" yorumuna kayıtsız kalamadı! Yanıtı olay oldu!

Son dönemlerde tatil pozlarıyla adından söz ettiren fenomen ve iş insanı Selin Ciğerci, kendisine gelen, "Erkeğe benziyorsun" yorumuna kayıtsız kalamadı...

Son dönemde tatil pozlarıyla adından söz ettiren Selin Ciğerci markasına dair paylaşımlarına da devam ediyor. Verdiği kilolarla dikkat çeken Ciğerci, son yaptırdığı estetiklerle bambaşka bir görünüme kavuşmuştu.

Gökhan Çıra ile iki kez evlenip boşanan Ciğerci, 16 kilo verdikten sonra çenesini eritmiş ve gözlerini yukarı çektirmişti.

Selin Ciğerci, "Erkek olduğun belli" yorumuna kayıtsız kalamadı! Yanıtı olay oldu!

Estetiklerle bambaşka bir görünüm kazanan Selin Ciğerci markasındaki ürünleri denerken çektiği videoyu paylaşınca kendisine yorum yağdı. Bazı takipçiler fenomene "Yine de erkek olduğun çok belli" yazdı.

Selin Ciğerci ise bu yoruma "Aşkım beni beğenen böyle beğensin derdim kendim değil emeğim işim" yanıtını verdi. 

Selin Ciğerci, "Erkek olduğun belli" yorumuna kayıtsız kalamadı! Yanıtı olay oldu! - Resim : 2

Başka yorumda da "Yunus polisleri" isimli hesaptan benzer yorum gelince Ciğerci "Memur bey size saygım sonsuz ama konumuz başka" dedi.

 

 

Selin Ciğerci, "Erkek olduğun belli" yorumuna kayıtsız kalamadı! Yanıtı olay oldu! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.