Selena Gomez neden asla kilo veremeyeceğini açıkladı: “Kimse gerçeği bilmiyor.”

Kimse gerçek hikayeyi bilmiyor! Selena Gomez, lupus ilacı nedeniyle kilo alması hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı “Asla model fiziğim olmayacak” dedi.

Selena Gomez, lupus ilacı nedeniyle kilo alma deneyimi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, 2015 yılında kendisine bağışıklık sistemini etkileyen uzun süreli, tedavi edilemez bir durum olan lupus teşhisi konulduğunu paylaştı. 2017 yılında, durum için hayat kurtaran bir böbrek nakli geçirdi.

Bu hafta TikTok Live'da görünen Gomez, bu durum için aldığı ilaçların "çok fazla su ağırlığı tutma eğiliminde" olduğunu ve vücudunun normal insanlara göre çok fazla ödeme sahip olduğunu açıkladı.  Selena Gomez "İlacı bırakırsam, kilo verebilirim ama bunu yapmam mümkün değil" ifadelerini kullandı. "Sadece yaşadıklarından dolayı herhangi bir şekilde utanç duyan ve cesaretlendirilmeye ihtiyacı insanlar için konuşuyorum” diyen ünlü şarkıcı, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

KİMSE GERÇEĞİ BİLMİYOR, KİLO VERMEM MÜMKÜN DEĞİL

Selena Gomez neden asla kilo veremeyeceğini açıkladı: “Kimse gerçeği bilmiyor.”

Ünlü Amerikan yıldızı şöyle devam etti: "Benim durumumu yaşayan kişilere sesleniyorum, insanların senin güzel ve harika olduğunu bilmesini istiyorum. Evet, kendimizi b*k gibi hissettiğimiz günlerimiz oluyor ama sağlıklı olmayı ve kendime bakmayı tercih ederim. İlaçlarım önemli ve bana hayatımı vermelerinin yanında aldığım kilolar umurumda bile değil” dedi. Selena Gomez, kimsenin bu zamana kadar gerçeği bilmediğini, kilo vermesinin mümkün olmadığını açıkladı.

Gomez’in yayınını izleyen bir kullanıcı "Sen tamamen iyisin ve bu görünümün tamamen iyi!" yorumunu yazdı, bir diğeri ekledi: "Kendimi çok kötü hissediyorum. Kendini kimseye açıklamak zorunda değil." Dedi.

ALTIN KÜRE ÖDÜL TÖRENİNDE VÜCUDUYLA ALAY EDİLMİŞTİ

Bu açıklama, Gomez'in Ocak ayında Altın Küre'de görünüşünü eleştiren ve sanatçının vücuduyla alay eden kişilerin hemen ardından geldi. Ünlü şarkıcı, Disney’de çocuk yıldızken yaşadıklarının kendisini bazı zamanlar tetiklediğini, sürekli o zamanlardaki halleriyle mukayese edildiği için zaman zaman mutsuz olduğunu açıkladı. Gomez, "Şu anda biraz büyüğüm ve artık bunlarla başa çıkmayı öğrendim.” Dedi. Gomez’in yayını yüzbinlerce beğeni aldı ve kullanıcılar tarafından büyük destek gördü.

Selena Gomez neden asla kilo veremeyeceğini açıkladı: “Kimse gerçeği bilmiyor.” ile ilgili etiketler Selena Gomez kilo verme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.